De trailer van horrorfilm The Craft: Legacy

"Light as feather, stiff as a board!” Check de trailer van de sequel op de populaire tienerhorrorfilm The Craft: Legacy!

In 1996 verscheen er een lowbudget-horrorfilm over een groep tieners die een heksenkring vormen: The Craft. Robin Tunney (Prison Break) wordt opgenomen in een club buitenbeentjes die over magische krachten beschikken. Nancy (Fairuza Balk) gaat véél te ver met haar magie, en na de zoveelste moord is Robin het zat en probeert ze de macht van de heksenkring te breken.

De film werd een behoorlijk groot succes en zowat iedereen heeft ‘m wel eens keertje gezien! Door sterke optredens van Tunney, Neve Campbell en de geflipte Balk is The Craft een bijzonder leuke horrorfilm.

Article continues after the ad

The Craft: Legacy

Vorig jaar werd een reboot van de film aangekondigd, maar het lijkt tóch om een sequel te gaan. In de trailer van The Craft: Legacy zien we een paar bekende gezichten terug!

The Craft: Legacy lijkt in eerste instantie een hervertelling van het origineel, totdat we ineens foto’s zien van Nancy, uit het origineel!

De nieuwe lichting heksen bestaat uit Cailee Spaeny (Pacific Rim: Uprising), Gideon Adlon (Blockers), Lovie Simone en Zoey Luna. Michelle Monaghan (True Detective) en David Duchovny (The X-Files) spelen ook een grote rol, als de ouders van het nieuwe heksje!

The Craft: Legacy verschijnt op 29 oktober in de bioscoop.