Fuller House Seizoen 5 op Netflix

Netflix komt met de officiële trailer voor de laatste negen afleveringen van het laatste seizoen van Fuller House! We volgen D.J., Stephanie en Kimmy die proberen een driedubbele bruiloft te plannen.

Netflix nodigt ons uit voor de Fuller House-bruiloft

Zoals de titel al doet vermoeden, is Fuller House de opvolger van de eighties/nineties sitcom Full House. We zien in deze sequel hoe het met de inmiddels volwassen dochter D.J. Tanner-Fuller (Candace Cameron Bure) gaat. Zij betrekt met haar drie zoons het ouderlijk huis. De laatste afleveringen van de sitcom staan in het teken van de grote trouwerij. Netflix nodigt ons uit middels onderstaande trailer!

Danny, Jesse en Joey in Fuller House-finale

Heb je ze gespot? Danny (Bob Saget), Jesse (John Stamos) en Joey (Dave Coulier) kwamen allemaal voorbij in deze heerlijk nostalgische trailer! Alhoewel we niet graag afscheid nemen van Fuller House zijn we blij dat de serie zijn einde in ieder geval viert met een hoop oude bekenden. Grote afwezige is echter Lori Loughlin. De actrice die jarenlang de rol van tante Becky speelde heeft momenteel even wat anders aan haar hoofd

Article continues after the ad

De Netflix-releasedatum van Fuller House

De tweede helft van het vijfde seizoen van Fuller House is vanaf 2 juni te zien op Netflix. Gelukkig hoefde de releasedatum niet uitgesteld te worden… Toch gaat de coronacrisis ook weer niet helemaal ongemerkt aan de Tanners voorbij.