Regisseur David Ayer (Suicide Squad, Bright) slaat terug, met de keiharde misdaadthriller The Tax Collector. Check de eerste trailer, met Shia LeBeouf als nietsontziende gangster.

David (Bobby Soto) en ‘Creeper’ (Shia LeBeouf) zijn zware jongens in de onderwereld van Los Angeles. Ze verzamelen van iedere straatbende ‘belasting’ voor hun geheimzinnige baas Wizard. Dit gaat lange tijd goed (door het stellen van gruwelijke voorbeelden met wanbetalers), maar dan beginnen de problemen…

Een oude rivaal van Wizard, en baas van een Mexicaans drugskartel, verlegt zijn werkgebied naar Los Angeles. Hij is niet van plan om te betalen, en probeert de ‘tax collectors’ uit te schakelen. David en Creeper trekken er - tot de tanden gewapend - op uit om Davids gezin te redden.

Article continues after the ad

The Tax Collector

The Tax Collector is de nieuwste film van regisseur David Ayer, die met Suicide Squad en Bright wel veel succes behaalde maar niet echt goede films afleverde. The Tax Collector is een terugkeer naar zijn eerdere misdaadfilms Sabotage en End Of Watch.

The Tax Collector werd al in 2018 opgenomen, maar pas in mei van dit jaar aangekocht door RLJE Films. Het is de bedoeling dat de actiethriller in augustus in de bioscoop draait.