Charlize Theron in The Old Guard

Netflix pakt weer uit met een spetterende actiefilm! Charlize Theron en haar team van onsterfelijke soldaten moeten vechten voor hun (eeuwige) leven, in de trailer van The Old Guard!

In The Old Guard geeft Andromache (Charlize Theron) leiding aan een groep onsterfelijke krijgers, die in een paar seconden herstellen van alle denkbare wonden. Eeuwenlang konden ze anoniem te werk gaan maar in de 21ste eeuw is dat niet meer te doen. Overal hangen camera’s, iedereen heeft een smartphone, waardoor het onmogelijk is om onopgemerkt te blijven.

Nietsontziende bedrijven zouden deze club maar wát graag vangen om hun DNA te gebruiken in allerlei medicijnen. Terwijl het team een potentieel nieuw lid benadert, worden ze van alle kanten aangevallen!

Article continues after the ad

The Old Guard

De hoofdrollen in The Old Guard zijn voor actiekoningin Charlize Theron, Marwan Kenzari (aka ‘Hot Jafar’), Matthias Schoenaerts (Red Sparrow, The Danish Girl) en Chiwetel Ejiofor (12 Years A Slave, The Lion King). Netflix lijkt alle registers open te hebben getrokken voor deze keiharde actiefilm!

The Old Guard verschijnt op 10 juli op Netflix. Andere recente actiefilms die speciaal voor het streamingplatform gemaakt werden zijn Extraction, 6 Underground, Triple Frontier én Polar. Liefhebbers van het betere schiet-, hak- en beukwerk hebben niets te klagen!

Hier vind je een lijst met Netflix Original-films die je in 2020 zéker in de de gaten moet houden!

Beeld: Netflix