You seizoen 3

Creepy Joe probeert in seizoen 3 van You zijn zoontje op te voeden, maar als hij geobsedeerd raakt door de buurvrouw komt zijn eigen leven in gevaar. Zijn levensgevaarlijke vriendin Love gaat over lijken!

In het tweede seizoen van You ontmoette de geobsedeerde stalker Joe (Penn Badgley) de liefde van zijn leven: Love (Victoria Pedretti). Love bleek nét zo gevaarlijk als Joe en de twee kregen de schrik van hun leven toen Love zwanger bleek.

In seizoen 3 van You proberen Joe en Love hun zoon Henry rustig op te voeden in een saaie buitenwijk. Dit plan leek eventjes te werken, totdat de gevaarlijke gewoontes van Joe en Love weer boven komen drijven. Een geobsedeerde creep als Joe is moeilijk te veranderen. Al snel neust hij weer rond op het Facebook-profiel van zijn buurvrouw Natalie en wordt zijn vriendin Love achterdochtig.

Article continues after the ad

You seizoen 3: is Joe de klos?

Normaal gesproken kan Joe zichzelf wel redden uit dit soort situaties, maar nú is hij niet de enige psychopaat! In seizoen 2 ontdekten we al dat je Love beter niet boos kunt maken, anders loopt het slecht met je af! Love heeft een ideaalplaatje van haar leven en als Joe daar niet in past, dan fixt ze het waarschijnlijk zelf wel: het zou niet de eerste keer zijn.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Het derde seizoen van You staat vanaf 15 oktober op Netflix. Het streamingplatform houdt het nog even spannend: over een vierde seizoen van You is nog helemaal niets bekend!