Fotograaf
Netflix/Tamara Arranz
Sky Rojo op Netflix

Ben je klaar voor de opvolger van La Casa de Papel en Vis a Vis? Álex Pina keert terug met de trailer van de nieuwe serie Sky Rojo!

Sky Rojo draait om drie ex-prostituees, die uit de handen van hun pooier ontsnapt zijn. Zijn gevaarlijke club van mensensmokkelaars maakt jacht op ze, maar ze kunnen onmogelijk naar de politie! Coral (Verónica Sánchez), Gina (Yany Prado) en Wendy (Lali Espósito) vluchten voor hun leven, en plegen zélf de ene na de andere misdaad om te ontsnappen aan… de misdaad!

Sky Rojo is bedacht door Álex Pina, die eerder verantwoordelijk was voor La Casa de Papel. Volgens Pina is de serie één lange jacht en laat de serie de “straffeloosheid, dubbelzinnigheid en keiharde realiteit van de prostitutie zien.”

Article continues after the ad

Waardige opvolger van Vis a Vis?

Het eerste seizoen van Sky Rojo bestaat uit acht afleveringen van ongeveer 25 minuten. Na het succes van zijn creaties Vis a Vis en La Casa de Papel sloot Pina een deal met Netflix, om nieuwe series te bedenken voor het platform. Eerder leverde dat het vermakelijke White Lines op én de Vis a Vis-spin-off El Oasis.

Het eerste seizoen van Sky Rojo is vanaf 19 maart te zien op Netflix.