Gesjeesde circusdirecteur Hugh Jackman maakt met een groep ‘freaks’ de beste show op aarde. Check de nieuwe trailer van The Greatest Showman!

Article continues after the ad

The Greatest Showman is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van P.T. Barnum en zijn circus. In een tijd dat handicaps of misvormingen werden gezien als een straf van God, hadden zogenaamde ‘freaks’ het bepaald niet makkelijk. 

De slimme zakenman P.T. Barnum begreep echter dat mensen tĂłch wel erg nieuwsgierig waren naar vrouwen met baarden, Siamese tweelingen en kleine mensen. Met optredens in het circus van Barnum verdienden de verschoppelingen een aardige boterham Ă©n hervonden ze hun eigenwaarde. Barnum werd wereldberoemd Ă©n steenrijk met zijn bizarre circus.

Hugh Jackman speelt de rol van P.T. Barnum in deze musicalfilm. Phillip Carlyle (Zac Efron) is erg onder de indruk van Barnums gladde praatjes, en voegt zich bij zijn circus. Al snel raakt hij zéér geïnteresseerd in de knappe acrobate Anne Wheeler (Zendaya). Het nummer dat je in de trailer hoort is trouwens een duet tussen Zendaya en Efron.

The Greatest Showman draait vanaf 4 januari in de Nederlandse bioscoop.