De nieuwe trailer van HBO-serie The Deuce zet het ranzige Times Square, vol drugs en prostituees, fantastisch neer. De serie is vanaf 11 september te zien op HBO.

Article continues after the ad

 

The Deuce

Times Square is tegenwoordig een toeristische hotspot, maar in de jaren 70 en 80 was het een levensgevaarlijke tippelzone, met veel drugscriminaliteit. Het is misschien moeilijk voor te stellen dat het drukste plein ter wereld (jaarlijks 131 miljoen bezoekers) zo’n bende was, maar in The Deuce zie je er ongetwijfeld meer over.

De HBO-serie behandelt onder meer criminaliteit, de ranzige pornowereld, de opkomst van HIV en het verval van de buurt. James Franco (Spider-Man, Planet of the Apes) speelt de tweeling Vincent en Frankie Martino, die als dekmantel voor de maffia werken. Maggie Gyllenhaal (The Dark Knight, White House Down) speelt een gewiekste prostituee die beseft dat er meer geld met seks valt te verdienen als je het filmt.

HBO staat bekend om z’n sterke series als The Sopranos, The Wire en Game of Thrones. We zijn erg benieuwd naar The Deuce; de trailer is alvast berespannend! The Deuce is vanaf 11 september te zien in Nederland, als je het ‘Movies & Series XL’-pakket van Ziggo hebt.