HBO heeft zojuist de officiële teaser trailer voor de horrorserie Lovecraft Country online geknald. Deze serie is gebaseerd op de roman van Matt Ruff uit 2016. Ook interessant: Lovecraft Country wordt geproduceerd door J.J. Abrams en Jordan Peele.

De eerste teaser trailer voor Lovecraft Country

In Lovecraft Country volgen we Atticus Freeman (Jonathan Majors), die samen met zijn vriend Letitia (Jurnee Smollett-Bell) en zijn oom George (Courtney B. Vance) begint aan een road trip. Atticus is namelijk op zoek naar zijn vermiste vader. Goed om te weten: de horrorserie speelt zich af in het Amerika van de jaren ’50. Zodoende belooft Lovecraft Country (net als eerder werk van Jordan Peele) een interessante mix tussen menselijke en niet-menselijke monsters… Kijk maar naar de teaser trailer:

Lovecraft Country doet denken aan Get Out en Us

Lovecraft Country wordt geproduceerd door Misha Green, die ook fungeert als showrunner. Daarnaast zijn dus J.J. Abrams en Jordan Peele betrokken. Vooral die laatste is in het kader van deze HBO-serie interessant. Lovecraft Country doet ons zelfs enkel op basis van de teaser trailer namelijk al sterk denken aan zijn eerdere films Get Out en Us.

Article continues after the ad

De releasedatum van HBO-serie Lovecraft Country

Het eerste seizoen van Lovecraft Country is vanaf augustus te zien op HBO. Waar en wanneer we de serie in Nederland mogen verwachten, is nog onduidelijk. Om het leed dat wachten heet wat te verzachten, wijzen we jullie ten slotte graag op dit toplijstje met de 10 beste horrorfilms die je nu op Netflix kunt checken.