Frank Lammers eet pizza in de film Groeten van Gerri

Acteur en Undercover-held Frank Lammers stampte in korte tijd een heuse corona-proof speelfilm uit de grond: Groeten van Gerri! Volgende week is de grote release, maar laten we eerst maar eens kijken naar de gloednieuwe trailer.

Article continues after the ad

Frank Lammers maakte de film samen met Michiel Stroink. Ze filmden alles op veilige afstand. Het verhaal? Terwijl heel Nederland thuis zit vanwege het corona-virus, gaat scheikunde leraar Gerri van Vlokhoven (Lammers) viraal in zijn onderbroek. Hij gaf namelijk les zonder broek en de beelden gaan in rap tempo heel Nederland door. Hoe nu verder?


Groeten van Gerri

De ietwat zielige en eenzame Gerri - een beetje een stumper - ligt opeens onder een mega-vergrootglas en zoals je ziet in de trailer staat zijn leven op zijn kop. En hé, horen we Frank Lammers nu zingen? Jazeker! Hij zong de titelsong voor de film, Dagen van Goud, zélf in. Frank: “’Dagen van Goud’ is speciaal geschreven voor de film en het gaat over het euforische gevoel wanneer je net verliefd bent, iets dat ook mijn personage Gerri in de film overkomt." Wil jij alvast een gratis kijkcode scoren? Check dan onze Groeten van Gerri-winactie, waarbij je ook kans maakt op zo'n sexy Hema-onderbroek!

Cast

Naast Frank Lammers spelen ook Sanne Langelaar, Heddy Lester, Martin van Waardenberg, Fedja van Huêt, Kees Boot, Viggo Waas en Evalinde Lammers (het nichtje van Frank) rollen.

Groeten van Gerri is vanaf 25 juni exclusief te zien bij Pathé Thuis.