Een duivelse broer en zus gaan op zoek naar de oorsprong van hun helse krachten. Check de eerste trailer van de Marvel-serie Helstrom!

Helstrom is gebaseerd op de gelijknamige Marvel-comics. Daimon Helstrom (Tom Austen) groeide op in een weeshuis, en studeerde later filosofie. Op de één of andere manier blijft hij geobsedeerd door occulte zaken, en voert hij als hobby duiveluitdrijvingen uit.

Zijn zus Ana Helstrom (Sydney Lemmon) bestiert een veilinghuis, maar heeft daarnaast óók een vreemde hobby. ’s Nachts gebruikt ze haar mysterieuze krachten om gemene mensen een kopje kleiner te maken.

Article continues after the ad

Als de twee elkaar na lange tijd weer ontmoeten duiken ze dieper in hun verknipte familiegeschiedenis, om erachter te komen waar hun duivelse krachten precies vandaan komen. Al snel wordt duidelijk dat ze die niet bij een pakje boter hebben gekregen: de geschiedenis van de familie Helstrom zit barstensvol occulte figuren én monsters!

Helstrom

Zoals gezegd is Helstrom gebaseerd op Marvel-stripverhalen, maar toch zien we in de trailer nergens een verwijzing. Hoewel de serie (schijnbaar) deel uitmaakt van het Marvel Cinematic Universe, is deze té duister voor Disney+, en wordt hij daarom uitgebracht op Hulu.

De occulte superheldenserie bestaat uit tien afleveringen, die vanaf 16 oktober te streamen zijn. Helstrom lijkt ons een uitstekende vervanger voor Chilling Adventures of Sabrina én (vooral!) Lucifer.