Blacklist

Raymond Reddington is terug! De trailer van de bijzondere finale aflevering staat eindelijk online en zo zagen we Red nog nooit! Voor het eerst zien we hoe de half-geanimeerde finale van The Blacklist eruit gaat zien! 

Een onmogelijke keuze

Toen bekend werd dat het einde van seizoen 7 deels geanimeerd zou zijn om de coronacrisis, vroegen we ons allemaal af hoe dat dan eruit zou zien. Heeft een getekende Liz wel even veel effect als de 'originele'? En nu de eerste beelden van deze langverwacht finale aflevering online staan, komen we er eindelijk achter hoe de productie echte beelden, met animatie heeft laten overlopen. Ondanks de noodgedwongen twist aan de opmaak van de serie is het verhaal nog steeds even sterk. Kijk maar naar deze explosieve trailer van The Blacklist finale!

 

Seizoen 8

We hoeven gelukkig niet bang te zijn dat dit de allerlaatste aflevering is van deze crimineel goede serie. The Blacklist werd eerder dit jaar verlengd met een 8e seizoen! Tot nu toe heeft Netflix maar tot seizoen 6 online staan. Op Videoland kun je wel al een paar afleveringen van het nieuwe seizoen zien. Het is nu afwachten op de epische finale en hopen dat het nieuwe seizoen snel komt!

Article continues after the ad