Encanto van Disney

Dit najaar gaat Encanto in de première. En afgaande op de vrolijke trailer, hebben Disney-fans weer genoeg om naar uit te kijken.

Superkrachten

In Encanto maken we kennis met de familie Madrigal. Zij wonen in een gebergte in Columbia waar magie de normaalste zaak van de wereld is. Ieder familielid heeft dan ook bijzondere superkrachten. Behalve Mirabel… Alsof dat nog niet frustrerend genoeg is, ontdekt zij ook dat de bron van alle magie in haar streek bedreigd wordt door een duistere kracht. Aan Mirabel om te bewijzen dat je ook zonder speciale krachten heel bijzonder kunt zijn!


Herfstzonnetje

Aan de hoofdrolspeelster van Encanto zal het in ieder geval niet liggen: de stem van Mirabel wordt namelijk ingesproken door Stephanie Beatriz. Deze actrice speelt ook de rol van de stoere agente Rosa Diaz in redactiefavoriet Brooklyn Nine-Nine. De zonnige soundtrack wordt verzorgd door Lin-Manuel Miranda, die ook tekende voor de hitmusical Hamilton. We verwachten komend najaar dan ook een even muzikale als magische avond in de bioscopen.

Article continues after the ad

Encanto draait vanaf 24 november in de Nederlandse filmtheaters.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.