In de Netflix-serie Death by Magic onderzoekt goochelaar Drummond Money-Coutts de donkere kant van zijn vak. En daarbij gaat deze illustere illusionist tot het uiterste!

Stunts

Komende week gaat Death By Magic van start op Netflix. En zoals de titel al weggeeft, hoeven we niet te rekenen op duffe konijnen die uit hoge hoeden worden getoverd. Goochelaar en presentator Drummond Money-Coutts reconstrueert in deze realityserie namelijk de gevaarlijkste stunts en ontsnappingen uit de goochelgeschiedenis. Sterker nog, de goochelaars die Money-Coutts voorgingen hebben het niet kunnen navertellen!

Article continues after the ad

 

Klamme handjes

Netflix onthulde onlangs het eerste voorproefje van deze goochelshow met een vlijmscherp randje. En, eerlijk is eerlijk, we kregen al klamme handjes bij het zien van de trailer! Hierin zien we Money-Coutts onder meer verdwijnen onderwater met handboeien om, levend worden begraven en opgesloten in een kist die op een spoorrails staat. We twijfelen er niet aan dat deze durfal al deze stunts tot een goed einde heeft gebracht, maar dat maakt deze serie er op een of andere manier niet minder spannend op!

Death by Magic is vanaf 30 november te zien bij Netflix.