Het derde seizoen Better Call Saul eindigde niet best voor Jimmy McGill! Afgaande op de trailer van het nieuwe seizoen, wordt het er voorlopig nog niet beter op!

Article continues after the ad

Nu Jimmy’s broer Chuck out of the picture is, komt Jimmy’s transformatie in Saul Goodman pas écht op gang. Door het wegvallen van Hector Salamanca, komt de - toch al niet hartelijke - relatie tussen drugscriminelen Gus Fring en Nacho Varga nog verder onder druk te staan.

Breaking Bad

In het vierde seizoen kruipt Better Call Saul weer een stukje dichter naar Breaking Bad toe. In de tijdlijn duurt het nog een paar jaar tot Jesse Pinkman en Walter White hun meth-camper inrichten, maar het toneel van Breaking Bad begint zich af te tekenen.

Volgens bedenker Vince Gilligan is er minstens één verhaallijn die direct met Breaking Bad te maken heeft. Hopelijk gaat het niet té rap, want we hebben nog lang geen genoeg van de louche advocaat!

Het vierde seizoen Better Call Saul begint op 6 augustus op AMC. In Nederland is de serie één dag later te checken via Netflix!