Chilling Adventures of Sabrina

De avonturen van Sabrina Spellman eindigen abrupt na het vierde seizoen, maar de heksenkoningin vertrekt met een knaller! Check de nieuwe trailer van Chilling Adventures of Sabrina en je weet meteen wanneer de laatste acht episodes te zien zijn.

Aan het einde van het derde seizoen (of het eerste deel van het tweede seizoen, de telling is nogal mysterieus) splitste de jonge heks zich in tweeën. Haar ene helft zwaait de scepter in de hel, terwijl haar evenbeeld gewoon in Greendale. Of nou ja; gewoon… In het vierde seizoen wordt de stad belaagd door enge monsters, en Sabrina moet al haar magie gebruiken om de stad te redden.

Article continues after the ad

In de hel is de spanning ook om te snijden. Madam Satan (Michelle Gomez) en Lucifer (Luke Cook) willen allebei met hun demonische billen op de troon zitten, en Sabrina zit tussen deze hete vuren in als tijdelijke bestuurder. Het vierde seizoen van de serie heeft dus óók wat weg van… The Crown!

Slotseizoen Chilling Adventures of Sabrina

Dan is er natuurlijk nog de kwestie van Sabrina’s vriendje. Hey, je kijkt een tienerhorrorserie, of je kijkt ‘m niet! Sabrina’s bewonderaar Nick kwam weer tot leven toen Lucifer uit zijn lichaam ontsnapte, maar Sabrina vindt Harvey Kinkle nog steeds erg leuk. Die heeft weer een relatie met Roz: Aan het einde van het seizoen weten we welke tortelduifjes bij elkaar blijven en welke niet (ervan uitgaande dat ze het allemaal overleven).

De laatste acht afleveringen van Chilling Adventures of Sabrina zie je vanaf 31 december op Netflix. Helaas is het verhaal daarna helemaal klaar; jammer, want er lagen al plannen klaar voor een cross-over met Riverdale.