Margot Robbie in The suicide Squad

De gevaarlijkste en gemeenste DC-schurken vertrekken binnenkort op een nieuwe zelfmoordmissie. Check de nieuwe trailer van The Suicide Squad!

The Suicide Squad is een soort ‘herlancering’ van Suicide Squad uit 2016. Deze film was best populair, maar haalde niet bepaald het maximale uit het bronmateriaal. Nadat regisseur James Gunn werd ontslagen door Marvel/Disney werd hij opgepikt door Warner Bros. waar hij voor de Suicide Squad-reboot koos.

De opzet van de film is grotendeels hetzelfde. Gearresteerde superschurken mogen levensgevaarlijke missies uitvoeren om een paar jaar van hun gevangenisstraf af te snoepen.

Article continues after the ad

Is The Suicide Squad dé zomerblockbuster? 

Het team in The Suicide Squad is een stuk groter dan in de voorganger, hoewel sommige acteurs (zoals Joel Kinnaman en Viola Davis) verwarrend genoeg terugkeren! Superschurken als Harley Quinn (Margot Robbie), Bloodsport (Idris Elba), Peacemaker (John Cena) en King Shark (Sylvester Stallone) vertrekken naar een eilandje in Zuid-Amerika om een oud nazi-laboratorium op te blazen. Wat ze daar vinden is niet mals! De overheid stuurt er natuurlijk niet voor niets de gemeenste schurken heen.