The Hustle is een nieuwe comedyfilm met Anne Hathaway en Rebel Wilson (bekend van Pitch Perfect). Ze spelen twee professionele oplichters die hun gram halen bij mannen die op zoek zijn naar kwetsbare vrouwen. Op allerlei creatieve en vooral humoristische manieren werpen ze zichzelf in de strijd om het grote geld. 

More content below the advertising
 

Maar dan anders

The Hustle is een remake van de comedy Dirty Rotten Scoundrels uit 1988. Deze film ging over twee mannen die de concurrentie met elkaar aangaan om vrouwen met geld hun fortuin af te troggelen.The Hustle verruilde de mannelijke hoofdrolspelers voor twee vrouwen om het geheel net even anders en meer van deze tijd te maken. Dat gender-switchen gebeurt niet vaak, maar je hebt ook What Men Want, een nieuwe versie van Nancy Meyers' comedy uit 2000: What Women Want. En natuurlijk heb je de 2016-versie van Ghostbusters met een vrouwelijk team. 

 

In de lift

The Hustle is geschreven door Jac Schaeffer, die door Marvel is gevraagd om Black Widow te schrijven. Ze is ook gevraagd voor een TV serie voor Disney Plus, en dat terwijl ze pas net bezig is. Gaat lekker dus. The Hustle-regisseur Chris Addison was eerder betrokken bij HBO's politieke satire (een briljante comedy) VeepThe Hustle staat gepland voor mei 2019. 

More content below the advertising

Regisseur J.J. Abrams poste een prachtige foto van het eind van de opnames van Star Wars: Episode IX. Op de foto staan Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Fin), and Oscar Isaac (Poe) te emo-knuffelen.

More content below the advertising

 

Maar, maar, maar

Ondertussen kun je het met een gerust hart aan Star Wars fans overlaten om direct Twitter vol te gooien met meningen over deze post, en de film, en het leven. Hoewel de tweet niet over de inhoud gaat, geen titel verraadt of wat dan ook, zijn sommige fans alweer boos. 

 

Sommigen hebben een heel specifieke voorwaarde om überhaupt geïnteresseerd te zijn in de film. 

 

Bij sommige fans kon JJ Adams niet aan de hoge verwachtingen voldoen en hun leven is daarmee onomkeerbaar verkloot. 

 

Echte nerds laten zich gewoon inspireren: 

 

En deze twitteraar heeft de enige juiste reactie...

De Star Wars film komt in december uit als alles meezit. Wil je ook een mening? Star Wars heeft alle 10 Star Wars films gerangschikt van goed tot slecht. 

Orlando Bloom, onze Legolas; onze Will Turner gaat trouwen! Hij is verloofd met zangeres Katy Perry.

Zowel voor mannen als vrouwen is het dus een vrolijke dag! Of een gitzwarte, slechts geschikt om bitt’re tranen te wenen…

Bloom en Perry begonnen in 2016 te daten, maar een jaar later ging het stel toch uit elkaar. In 2018 werd ‘Karlando’ (‘Orlaty’?) gesignaleerd op een Ed Sheeran-concert, en sindsdien vormen ze weer een setje. Vanmorgen produceerden ze deze foto op Instagram. Hoe Orlando dat toch doet... Is hij een incognito Hollywood-verleider?

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lifetimes

Een bericht gedeeld door Orlando Bloom (@orlandobloom) op

 

Goed! Nog één keer zwijmelen!

 

Carnival Row

Orlando Bloom werkt momenteel aan een nieuwe serie, genaamd Carnival Row. In deze noir/horror-serie op Amazon, wonen verschillende fantasiewezens in een futuristische stad. De wezens worden opgejaagd door een moordenaar, en de rechercheur die ze moet beschermen (Orlando Bloom) is zelf verdachte! Naast Bloom zien we onder anderen Cara Delevingne in een hoofdrol.