13 Reasons Why, seizoen 4

O nee… Het lijkt niet zo goed te gaan met Clay in het laatste seizoen van 13 Reasons Why. Ter voorbereiding op dat vierde seizoen komt Netflix namelijk met een trailer, die laat zien hoe het verleden 'Helmet' en de rest van de cast nog steeds achtervolgt.

Het verleden achtervolgt 13 Reasons Why

Het einde van seizoen 3 van 13 Reasons Why leek een soort van eind goed, al goed… Behalve voor Monty dan! Helaas blijkt het toch ook met de rest van de tieners in de Netflix-serie niet zo goed te gaan. De moord op Bryce blijft hen in seizoen 4 achtervolgen. Zo erg zelfs dat de politie er weer aan te pas moet komen. En dat trekt een zware wissel op Clay… Gelukkig(?) kan hij in ieder geval terecht bij een psycholoog. Kijk maar:

Het laatste seizoen van 13 Reasons Why

Seizoen 4 wordt het laatste seizoen van 13 Reasons Why. Zoals je zag, beloven de nieuwe afleveringen weer veel drama… Wie weet: misschien wordt dit seizoen nog wel heftiger dan de veelbesproken eerste reeks, die overigens net zo goed voor veel goede gesprekken zorgde! Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten op de conclusie van de Netflix-serie. Het laatste seizoen 13 Reasons Why komt namelijk sneller dan je denkt...

Article continues after the ad

13 Reasons Why seizoen 4 is vanaf 5 juni te zien op Netflix. Bang om daarna in een gat te vallen? We zetten eerder al eens 7 series op een rijtje die jij als liefhebber gezien moet hebben.