Chris Hemsworth in Extraction op Netflix

De combinatie Chris Hemsworth + Netflix klinkt ons al als muziek in de oren. Maar met de nieuwe Netflix-actiethriller Extraction kan het nóg beter: Avengers-helden Joe en Anthony Russo traden op als producers!

Article continues after the ad

Extraction is geregisseerd door Sam Hargrave, de stunt coördinator van bijvoorbeeld Avengers: Infinity War én Endgame. Het is zijn speelfilmdebuut als regisseur, maar hij krijgt hulp van twee eindbazen: de broertjes Russo, regisseurs van Infinity War, Endgame en de laatste twee Captain America-films, produceerden de film. Daarnaast schreef Joe Russo het script.

Chris Hemsworth

Als klap op de vuurpijl wordt deze Netflix Original gedragen door een knallende hoofdrol van Thor-acteur Chris Hemsworth. Hij speelt Tyler Rake, een huursoldaat die een gevaarlijke job aanneemt: het ontvoerde zoontje van een drugsbaas vervoeren. Het arme jongetje wordt helaas een pion in de strijd tussen twee drugsbaronnen. De missie van Tyler loopt vervolgens finaal in de soep. Gaat hij het jochie alsnog redden, of kiest hij voor zijn eigen geluk?


Netflix Original

Extraction is een Netflix Original-film en staat vanaf 24 april exclusief online bij de streamingdienst. Benieuwd naar het aanbod? Deze films en series komen in april nog meer naar Netflix!