Sons Of Anarchy’s Charlie Hunnam is terug! Samen met de toekomstige Freddie Mercury, Rami Malek, is de acteur te zien in Papillon. Check de eerste, brute trailer op het dodelijke Duivelseiland.

Article continues after the ad

Vlinder

Charlie Hunnam speelt Henri Charrière, bijgenaamd Papillon vanwege een tatoeage van een vlinder. Hij wordt onterecht gearresteerd voor moord, en naar Duivelseiland gestuurd; een verschrikkelijke gevangenis voor de kust van Frans-Guyana. De zee en het omliggende gebied zijn zó ruig dat het onmogelijk lijkt om uit de gevangenis te ontsnappen.

Charrière is niet bang om een robbertje te knokken, en dat komt goed uit: hij heeft geen rooie cent en staat onderaan de pikorde in de gevangenis. Als de rijke valsemunter Louis Dega (Rami Malek) op Duivelseiland arriveert, biedt Papillon hem bescherming aan in ruil voor geld. Al snel worden twee kameraden en proberen ze te vluchten.

Papillon is een remake van de gelijknamige film uit 1973. In deze klassieker wordt Charrière gespeeld door Steve McQueen, en is Dustin Hoffman te zien als Louis Dega. De films zijn gebaseerd op het (deels) waargebeurde boek Papillon, van Henri Charrière.

De film draait vanaf 6 september in de bioscoop. Kort daarna, op 1 november, keert Rami Malek terug als Freddie Mercury in de Queen-film Bohemian Rhapsody!