The Crown seizoen 4

Iedereen wil de jaren 80 het liefste vergeten, en dat geldt al helemaal voor de Britse royals! Werkloosheid, oorlog én een gedoemd huwelijk: check de trailer van The Crown seizoen vier.

In het vierde seizoen van The Crown gaan de Britse royals de turbulente jaren 80 in. Margaret Thatcher (Gillian Anderson) neemt de leiding over de Falklandoorlog, en prins Charles (Josh O’Connor) trouwt met Diana Spencer (Emma Corrin). De beeldschone en sympathieke Diana overvleugelt Charles echter op alle fronten, waardoor de twee al snel een hekel aan elkaar krijgen… De koningin (Olivia Colman) steunt haar zoon natuurlijk, maar het volk staat als één man achter prinses Diana…

Het huwelijk begon als een sprookje, maar het veranderde al snel in een nachtmerrie voor alle partijen. Overspel aan alle kanten, verschrikkelijke ruzies en een verscheurde koninklijke familie maakten de jaren 80 één van de crisisperiodes voor de Britse royals.

Article continues after the ad

The Crown seizoen 4

Recent maakte Netflix bekend dat de prestigieuze serie alsnog een zesde seizoen krijgt. In het vijfde en zesde seizoen wordt de cast weer helemaal vernieuwd. Imelda Staunton (Harry Potter) neemt het koninklijke stokje over van Olivia Colman.

Het vierde seizoen van The Crown is vanaf 15 november te zien op Netflix.