Gezellige boel in Rundfunk: Jachterwachter!

De positieve, beetje naïeve Jachterwachter (Yannick van de Velde) doet zijn uiterste best om iets van de kansloze camping HIVO (Harmonie In Vele Opzichten) te maken. Dat lukt niet echt bijzonder goed: Jachterwachter is veel te verlegen en onhandig, en de campingbewoners zijn onvervalst tuig van de richel.

Tegen alle verwachtingen in wordt HIVO ineens dé place to be, als de verloren gewaande kindster Ronnie Bosboom Jr. (Tom van Kalmthout) op de camping gaat staan. Het nieuws gaat als een lopend vuurtje, maar dat wil Ronnie eigenlijk voorkomen: hij wordt gezocht door een club gevaarlijke criminelen!

Rundfunk: Jachterwachter

Jachterwachter is een voortzetting van het sketchprogramma Rundfunk, bekend van ondermeer de Leraar Duits! Rundfunk was in 2015 en 2016 te zien op NPO3; hierna gingen Van de Velde en Van Kalmthout het theater in.

Article continues after the ad

Naast de twee hoofdrolspelers zien we ook veteranen als Carly Wijs, Bram van der Vlugt en Pierre Bokma. Rundfunk: Jachterwachter draait vanaf 23 april in de bioscoop. Ziet er bizar grappig uit!