Wat doe je als nét-afgestudeerde snotapen je baan afpakken? Jennifer Lopez jokt in de comedy Second Act een dijk van een cv bij elkaar. Maar dán mag ze ineens op gesprek komen...

Article continues after the ad

Maya (Jennifer Lopez) wordt aan alle kanten voorbijgelopen door jongeren met een prestigieus diploma op zak. Ze verliest zelfs haar baan als supermarktmanager aan een hoogopgeleide melkmuil.

Liar, liar

Een kennis helpt haar met een zwaar gepimpt Facebook-profiel. Ondanks dat alles verzonnen is, wordt Maya benaderd door een steenrijke firma. Of ze misschien aan de slag wil als goedbetaalde consultant? Met alleen levenservaring trek je zo’n baan niet, maar ze durft ook niet toe te geven dat alles gelogen is. Koste wat kost probeert ze de schijn op te houden.

Second Act is alweer de 32ste film van Jennifer Lopez. Naast J-Lo zijn er rollen voor Vanessa Hudgens (Sucker Punch, Spring Breakers), Leah Remini (King Of Queens) en Annaleigh Ashford (Masters Of Sex).

Second Act is geregisseerd door Peter Segal, bekend van o.a. The Naked Gun, Anger Management en The Longest Yard. De romantische comedy draait vanaf 27 december in de bioscoop.