Ook zo’n fan van films die zo slecht zijn, dat ze weer goed worden? Dan ben je bij Big Shark aan het juiste adres!

Brandweermannen

In Big Shark wordt New Orleans na een overstroming geterroriseerd door een enorme mensenetende haai. De enigen die dit beest kunnen stoppen, zijn drie bevriende brandweermannen. We zouden je graag meer vertellen over de plot, maar eh… daarmee hebben we alles wel gezegd wat er te zeggen valt. Dit weekend verscheen een eerste trailer van deze cultfilm in wording!

More content below the advertising

 

Must-see

Big Shark is ontsproten aan het brein van Tommy Wiseau. Hij tekende eerder voor de regie, het scenario én de hoofdrol van The Room. Dit melodrama uit 2003 staat te boek als de slechtste film aller tijden, maar groeide desondanks (of liever: daardoor) uit tot een regelrechte must-see. Het verhaal achter deze kulklassieker werd op hilarische wijze verfilmd als The Disaster Artist, met James Franco in de rol van de prettig gestoorde Wiseau.

Beroerd

Ook Big Shark lijkt een overduidelijke Wiseau-film. Van de ongemakkelijke dialogen en het beroerde acteerwerk tot de krakkemikkige speciale effecten: Big Shark heeft alle ingrediënten van een cultklassieker in de dop. Goed is het misschien niet, vermakelijk is het nu al!

More content below the advertising

Regisseur J.J. Abrams poste een prachtige foto van het eind van de opnames van Star Wars: Episode IX. Op de foto staan Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Fin), and Oscar Isaac (Poe) te emo-knuffelen.

More content below the advertising

 

Maar, maar, maar

Ondertussen kun je het met een gerust hart aan Star Wars fans overlaten om direct Twitter vol te gooien met meningen over deze post, en de film, en het leven. Hoewel de tweet niet over de inhoud gaat, geen titel verraadt of wat dan ook, zijn sommige fans alweer boos. 

 

Sommigen hebben een heel specifieke voorwaarde om überhaupt geïnteresseerd te zijn in de film. 

 

Bij sommige fans kon JJ Adams niet aan de hoge verwachtingen voldoen en hun leven is daarmee onomkeerbaar verkloot. 

 

Echte nerds laten zich gewoon inspireren: 

 

En deze twitteraar heeft de enige juiste reactie...

De Star Wars film komt in december uit als alles meezit. Wil je ook een mening? Star Wars heeft alle 10 Star Wars films gerangschikt van goed tot slecht. 

Orlando Bloom, onze Legolas; onze Will Turner gaat trouwen! Hij is verloofd met zangeres Katy Perry.

Zowel voor mannen als vrouwen is het dus een vrolijke dag! Of een gitzwarte, slechts geschikt om bitt’re tranen te wenen…

Bloom en Perry begonnen in 2016 te daten, maar een jaar later ging het stel toch uit elkaar. In 2018 werd ‘Karlando’ (‘Orlaty’?) gesignaleerd op een Ed Sheeran-concert, en sindsdien vormen ze weer een setje. Vanmorgen produceerden ze deze foto op Instagram. Hoe Orlando dat toch doet... Is hij een incognito Hollywood-verleider?

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lifetimes

Een bericht gedeeld door Orlando Bloom (@orlandobloom) op

 

Goed! Nog één keer zwijmelen!

 

Carnival Row

Orlando Bloom werkt momenteel aan een nieuwe serie, genaamd Carnival Row. In deze noir/horror-serie op Amazon, wonen verschillende fantasiewezens in een futuristische stad. De wezens worden opgejaagd door een moordenaar, en de rechercheur die ze moet beschermen (Orlando Bloom) is zelf verdachte! Naast Bloom zien we onder anderen Cara Delevingne in een hoofdrol.