Ook zo’n fan van films die zo slecht zijn, dat ze weer goed worden? Dan ben je bij Big Shark aan het juiste adres!

Brandweermannen

In Big Shark wordt New Orleans na een overstroming geterroriseerd door een enorme mensenetende haai. De enigen die dit beest kunnen stoppen, zijn drie bevriende brandweermannen. We zouden je graag meer vertellen over de plot, maar eh… daarmee hebben we alles wel gezegd wat er te zeggen valt. Dit weekend verscheen een eerste trailer van deze cultfilm in wording!

Article continues after the ad

 

Must-see

Big Shark is ontsproten aan het brein van Tommy Wiseau. Hij tekende eerder voor de regie, het scenario én de hoofdrol van The Room. Dit melodrama uit 2003 staat te boek als de slechtste film aller tijden, maar groeide desondanks (of liever: daardoor) uit tot een regelrechte must-see. Het verhaal achter deze kulklassieker werd op hilarische wijze verfilmd als The Disaster Artist, met James Franco in de rol van de prettig gestoorde Wiseau.

Beroerd

Ook Big Shark lijkt een overduidelijke Wiseau-film. Van de ongemakkelijke dialogen en het beroerde acteerwerk tot de krakkemikkige speciale effecten: Big Shark heeft alle ingrediënten van een cultklassieker in de dop. Goed is het misschien niet, vermakelijk is het nu al!