After Life Netflix Ricky Gervais hond

Netflix komt met de officiële trailer voor het aankomende tweede seizoen van de geweldige comedy-dramaserie After Life. Uiteraard met Ricky Gervais in de hoofdrol als Tony, die in de nieuwe afleveringen probeert wat meer medeleven te tonen voor de mensen om hem heen.

Waar gaat de Netflix-serie After Life over?

Tony (Ricky Gervais) leidt een vrijwel perfect leven. Nadat zijn vrouw Lisa sterft, verandert Tony echter. Hij denkt erover na zelfmoord te plegen, maar besluit om lang genoeg te blijven leven om de wereld te straffen! Hij zegt en doet voortaan enkel nog wat hij zelf wil. Tony ziet het als een soort superkracht. Het probleem is echter dat het verrekte lastig is om zo onaardig te blijven als iedereen je probeert te redden… In seizoen 2 van After Life gooit Tony het daarom over een ander boeg!

De trailer voor After Life seizoen 2 

In de nieuwe afleveringen van After Life probeert Tony zijn leven weer op de rails te krijgen. Daarbij wil hij vooral een betere vriend voor de mensen in zijn omgeving zijn. Uiteraard valt dat alleen nog niet mee… Check de trailer voor seizoen 2 maar eens:

De releasedatum voor After Life seizoen 2

Na het lange wachten sinds de aankondiging en de start van de opnames is het nu gelukkig bijna zover! After Life seizoen 2 is vanaf 24 april te zien op Netflix. Het tweede seizoen van de dramedy bestaat net als het eerste seizoen uit zes afleveringen.

Article continues after the ad