Liam Neeson maakt wederom een paar gangsters… koud, in zijn 'laatste actiefilm' Cold Pursuit.

In Cold Pursuit wordt de zoon van een brave sneeuwschuiverchauffeur vermoord door gangsters van een gevaarlijke drugsbende. Aangezien Nelson Coxman (Neeson) de besneeuwde wegen goed kent - hij maakt ze persoonlijk begaanbaar - én tonnen aan zwaar materieel ter beschikking heeft, moeten de lokale criminelen vrezen voor hun leven!

 

Article continues after the ad

Cold Pursuit

Cold Pursuit, eerder bekend onder de titel Hard Powder, is een remake van de Noorse zwarte comedy/actiefilm Kraftidioten. Hans Petter Moland, die beide films regisseerde, lijkt voor de Amerikaanse versie een serieuzere insteek te kiezen.

Naast Liam Neeson zijn er rollen voor Laura Dern (The Last Jedi, Jurassic Park), Emmy Rossum (The Day After Tomorrow), Tom Bateman, William Forsythe en Julia Jones (The Twilight Saga, Westworld).

Hoewel Neeson een tijd geleden vertelde dat Cold Pursuit zijn laatste actiefilm zou worden, heeft de acteur zich toch bedacht. Hij wordt al weer gekoppeld aan een remake van de Spaanse thriller El Desconocido (Retribution) én de nieuwe Men In Black. Cold Pursuit wordt in februari in de bioscoop verwacht.