Dave Roelvink

Dave Roelvink heeft een heftige nacht achter de rug. Vannacht verloor hij de macht over het stuur en reed hij een auto total loss. Zelf is hij er gelukkig vrij goed vanaf gekomen. Op Instagram plaatst hij een foto van de auto die zeker even niet meer de weg op kan...

Total loss

Dave kreeg gisterenavond de schrik van zijn leven. "Na het wegslippen van de auto ben ik vannacht de macht over het stuur verloren", legt de ras-Amsterdammer zelf uit op Instagram. De auto is helemaal in de prak gereden. De wagen was niet eens van Dave zelf, maar van een vriend van hem. Die lijkt gelukkig niet boos en reageert opgelucht op de Instagram post. "Gelukkig gaat alles met jou goed bro, auto is vervangbaar jij niet". Dave schrijft inderdaad dat het goed met hem gaat . "God zij dank ben ik er vrijwel zonder letsel vanaf gekomen"

Bedankt voor alle lieve berichten❤️ Na het wegslippen van de auto ben ik vannacht de macht over het stuur verloren. God zij dank ben ik er vrijwel zonder letsel vanaf gekomen❤️

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

 

Article continues after the ad

Avonturen

Dave kreeg onlangs ook al de schrik van zijn leven toen hij met spoed naar het ziekenhuis moest. Door wat foute oogdruppels begon zijn gezicht heel vreemd te hangen en trekken. Gelukkig ging ook hierna weer alles goed met Dave.