The Hound en Tormund uit Game of Thrones staan als veel bekend, maar niet als zangduo. Maar de video die acteur Kristofer Hivju op Instagram plaatste kan daar zomaar verandering in brengen!

Article continues after the ad

Vechtersbazen

Een van de hoogtepunten van de veelbesproken Game of Thrones-aflevering ‘Beyond the Wall’ was het gekibbel tussen The Hound (Rory McCann) en Tormund Giantsbane (Kristofer Hivju). Maar waar de weinig fijnzinnige vechtersbazen in de serie niet bepaald elkaars beste vrienden zijn, kunnen ze het op de set gelukkig prima met elkaar vinden. Sterker nog, tussen de opnames door vormen de intimiderende acteurs een fijnbesnaard zangduo!

Yellow Bird

In een video die Kristofer op Instagram postte is te zien hoe het tweetal de tijd doodt op de set van Game of Thrones. Rory speelt gitaar en neemt eerste zang voor zijn rekening, terwijl Kristofer op niet al te subtiele manier de achtergrondvocalen verzorgt. Mocht je het je afvragen, het nummer dat het duo ten gehore brengt is ‘Yellow Bird’, een nummer uit de jaren 50 van The Mills Brothers. Hopelijk blijven The Hound en Tormund nog lang leven in Game of Thrones; des te minder tijd heeft het duo over om te werken aan hun zangcarrière!

De laatste aflevering van het zevende seizoen van Game of Thrones is vanaf maandag te zien via Ziggo.