Meer transfernieuws uit omroepland: de Toppers maken de overstap van de publieke omroep naar SBS6. Dat heeft de zender bekendgemaakt tijdens de jaarpresentatie in theater Carré in Amsterdam.

Article continues after the ad

Kerstshow

Het kerstconcert van de Toppers dat volgend maand in Ahoy plaatsvindt, wordt uitgezonden op SBS6. De voorbereidingen voor deze show zijn momenteel in volle gang. In december geven ze vijf shows in Ahoy. Op oudejaarsavond zal de succesvolle Toppers-show van afgelopen zomer te zien zijn op SBS6. 

Autoprogramma

De samenwerking tussen de Toppers en SBS6 zal echter niet beperkt blijven tot concertregistraties. Op de jaarpresentatie werd ook bekend dat er plannen zijn voor verschillende tv-programma’s met het zangtrio in de hoofdrol: “Misschien gaan we wel op zoek naar een nieuwe Topper.”, reageerde Jeroen van der Boom in RTL Boulevard. Mede-topper René Froger voegde daar aan toe: "Misschien gaan we wel met mensen naar het buitenland. We willen in ieder geval meer van onszelf laten zien. Dat kan in een reisprogramma, een autoprogramma, een modeprogramma. Alles is mogelijk!"