Romee Strijd, Laurens van Leeuwen

Romee Strijd mag dan al hoogzwanger zijn, maar zwangerschapsverlof is er blijkbaar nog niet bij. Het topmodel is namelijk uit de kleren gegaan voor een prachtige fotoshoot voor het magazine 'dsection'.

Article continues after the ad

Nu kijken we bij deze 'angel' van Victoria's Secret niet op van wat naakt hier en daar, maar zover ging ze in ieder geval op social media nog nooit.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

For @dsectionmagazine / photo by @philippevogelenzang 🕊

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Almost that time

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op


Zoon van Bert van Leeuwen

Ook haar man Laurens van Leeuwen moet eraan geloven, maar zo bedekt achter Romee is er helaas van hem weinig te zien. Toch vragen we ons af hoe zijn vader Bert van Leeuwen hier nu tegenaan kijkt. De EO-presentator had onlangs alleen al het schaamrood op zijn kaken staan toen hij zelf een naakte man moest fotograferen, tot grote hilariteit van de kijkers van Het perfecte plaatje.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

My loves

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op


Zwangerschapsperikelen

Hoe prachtig zwanger Romee Strijd dan ook is, dat betekent helaas niet dat haar zwangerschap over rozen gaat. Eind september onthulde ze nog dat ze vanwege bekkeninstabiliteit aan huis gekluisterd was. "Het doet pijn als ik loop, of als ik bepaalde bewegingen maak. Dus moet ik heel rustig aan doen. De meeste dagen lig ik gewoon op bed, lees ik boeken, doe ik iets voor werk, wat dan ook. Maar niks geweldigs." Het is te hopen dat ze de laatste paar weken wel goed doorkomt.