SquidGame

De Top 10 Netflix bestaat uit de populairste films en series van de streamingdienst. Regelmatig wordt de lijst geüpdatet. Wij vertellen je waarom je deze films en series niet wil missen!

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de laatste kijktips? Luister dan onze wekelijkse podcast: Bankplakkers! Overal te luisteren, zoals op Spotify en Apple Podcasts.

 

10. Narcos: Mexico (2018)

Serie

Een nieuw seizoen, nieuwe personages maar vooral nieuw bloed. Narcos: Mexico keert terug voor een derde seizoen en laatste seizoen en speelt zich af in de jaren negentig. Nieuwe drugskartels doen een poging om de macht te grijpen in Mexico. Ze zijn een stuk gewelddadiger dan de bestaande organisaties en zorgen voor nóg meer chaos dan we al kenden, dus is het weer tijd om Netflix’ gevaarlijkste serie te bingen.

 

9. Maid (2021)

Serie

Ze wilde schrijver worden, maar werd in plaats daarvan mama van een klein wondertje. In Maid is een jonge vrouw genoodzaakt om schoonmaakster te worden, zodat ze geld bij elkaar kan sprokkelen. In haar zoektocht naar geluk moet ze een weg afleggen die alles behalve schoon is. 

 

8. Undercover (2019)

Serie

De Pablo Escobar van het zuiden keert terug in het nieuwe seizoen van Undercover en hij maakt een spectaculaire comeback: Ferry gaat samenwerken met Bob. We willen onze favoriete undercover-serie het liefst zo snel mogelijk bingen, maar het is nu nog wachten geblazen. Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering, dus check ondertussen deze 9 beste films met undercoveragenten om warm te blijven.

 

7. True Story (2021)

Serie

Kevin Hart speelt een tourende comedian genaamd Kid. Tijdens een wild avondje uit komt hij zijn broer (Wesley Snipes) tegen, wat niet heel lekker uitpakt. De avond zorgt ervoor dat Kids hele carrière op de lijn staat en dat de grappenmaker in een dodelijk spel verstrikt raakt.

 

6. Red Notice (2021)

Film

Er zit een behoorlijk prijskaartje aan deze actiekomedie. Sterker nog, dit is de duurste Netflix Original-film ooit. In de film proberen FBI-agent John Hartley (Dwayne Johnson) en meesterdief Nolan Booth (Ryan Reynolds) drie peperdure eieren van Cleopatra te bemachtigen, terwijl The Bishop (Gal Gadot) haar eigen poging doet. Dat is een knap lastige opdracht, maar wij zijn vooral benieuwd: bestaan Cleopatra’s eieren uit Red Notice echt?

 

5. Selling Sunset (2019)

Serie

Voor een uitzicht op de Hollywood Hills kan je het beste terecht bij deze glossy makelaars. De diva’s hebben er dit seizoen een nieuwe makelaar bij, wat natuurlijk nieuwe concurrentie betekent. Ze valt niet echt in de smaak bij de Hollywood Hill-dames, wat zorgt voor heerlijke juicy reality-tv. 

 

4. Jack Reacher: Never Go Back (2016)

Film

Jack Reacher (Tom Cruise) moet een soldaat helpen zodra ze onterecht wordt beschuldigd van espionage. Het lijkt een onmogelijke missie, maar voor Jack is niks te gek. Hij zet zijn brein en zijn vuisten volledig aan het werk, met als gevolg een keiharde knokfilm. Als je hartslag het nog aan kan, ga dan gelijk door naar de 20 beste thrillers op Netflix

 

3. A Boy Called Christmas (2021)

Film

Deze vrolijke Netflix Original gaat over de dappere jongen Nikolas. Hij legt een magische zoektocht af naar het noorden, om daar zijn vader te vinden. Gelukkig is hij niet alleen; zijn rendiermaatje Blitzen staat hem bij. De film zit vol kerstdingen waar we van smikkelen: rendieren, elven, bakken met sneeuw en natuurlijk kerstmagie. Na A Boy Called Christmas kun je gelijk doorklikken naar de 20 beste kerstfilms op Netflix

 

2. Bruised (2021)

Film

Halle Berry regisseert en speelt in deze Netflix Original. Jackie Justice is gestopt met vechten en vindt haar rustige leven wel prima, hoewel het niet lang rustig blijft. Haar omgeving zet haar onder druk om weer de ring in te gaan, terwijl Jackie haar best doet om alle bekende gezichten uit het verleden te vermijden. 

 

1. A Castle for Christmas (2021)

Film

Succesvolle schrijfster Sophie Brown (Brooke Shields) slaat de plank mis met haar meest recente boek, dus besluit ze naar Schotland te gaan om daar een avontuur te beleven. Gelukkig staat haar avontuur met een warm welkom en een...kilt op haar te wachten en Sophie wordt al snel verliefd op de Schotse Myles (Cary Elwes). Dat geeft weer lekker veel inspiratie voor een nieuw boek! 

 

Wil je weten wat voor nieuws er deze maand op Netflix verschijnt? Check onze nieuw op Netflix maandlijst.

Article continues after the ad