Ratched Sarah Paulson

De Top 10 Netflix bestaat uit de populairste films en series van de streamingdienst. Regelmatig wordt de lijst geüpdatet. Wij vertellen je waarom je deze films en series niet wil missen!

10. The 100

Serie

Het allerlaatste seizoen, nummero 7 van The 100, is te zien op Netflix. Een eeuw nadat een nucleaire apocalypse de aarde verwoestte, worden 100 bewoners van een ruimtestation teruggestuurd om te onderzoeken of de planeet weer bewoonbaar is.

 

9. Izzy’s Koala World

Serie

Hoe lief De 11-jarige Izzy en haar moeder redden het Australische eiland van de koala’s. Je kan hun avonturen volgen in 8 afleveringen van zo’n 15 minuten. Makkelijk te bingen dus!

 

8. Pets United

Film

Een kwaadaardige burgemeester en zijn robotleger zijn niet langer veilig wanneer een slimme hond en een verwende kat hun krachten bundelen. De dieren leiden een nogal eigenaardig superhelden-team die de stad wil redden van kwaad.

Article continues after the ad
 

7. The Social Dilemma

Film

Hoeveel uur per dag zit jij op je telefoon? Hoe goed kent Facebook jou? In deze drama-documentaire leer je van ex-social media werknemers hoe gevaarlijk Facebook, Google en Twitter wel niet zijn.

 

6. Primal

Film

Onze eigen Famke Jansen speelt in de actiefilm over jager Frank Walsh (Nicolas Cage). Hij heeft een zeldzame witte jaguar gevangen, die hij voor een fiks bedrag aan een dierentuin wil verkopen. Frank boekt een schip om de jaguar samen met andere dieren naar de VS te brengen. Maar aan boord zit ook een seriemoordenaar die zichzelf en andere gevaarlijke dieren vrijlaat.

 

5. The Devil All The Time

Film

De thriller speelt zich af op het platteland van Zuid-Ohio en West Virginia. Tom Holland en Robert Pattinson spelen bizarre personages in het einde van de Tweede Wereldoorlog. Maak kennis met een stel seriemoordenaars, een corrupte sheriff en een prediker zonder moreel besef.

 

4. Mission: Impossible Rogue Nation

Film

In deel zes van de Mission Impossible-reeks loopt een IMF-missie goed fout waardoor de misdadiger Solomon Lane kan ontsnappen. Terwijl Ethan Hunt de missie tot een goed einde probeert te brengen, begint de CIA zijn loyaliteit in twijfel te trekken. Voor Hunt en zijn team begint een race tegen de klok, terwijl ze opgejaagd worden door huurmoordenaars en voormalige bondgenoten.

 

3. Jurassic World Camp Cretaceous

Series

Na tig films is er een Netflix-serie over s’ werelds bekendste dinopretpark. Zes tieners komen in gevaar wanneer zij worden uitgenodigd voor een ultramodern avonturenkamp op Isla Nublar. Zij moeten overleven wanneer de dinosauriërs uit gevangenschap ontsnappen… opnieuw.

 

2. Undercover

Series

Seizoen 2 van de Vlaams-Nederlandse misdaadserie is van start! Undercoveragenten infiltreren in de organisatie van een drugsbaron. Ze doen zich voor als vakantiegangers op de camping waar hij in zijn weekenden doorbrengt. Lees hier ons interview met Ferry-acteur Frank Lammers!

 

1. Ratched

Film

Sarah Paulson gaat met haar personage terug naar 1947. Mildred Ratched krijgt een baan als verpleegster in een psychiatrisch ziekenhuis. Toeval? Zeker niet. Want onder haar stijlvolle uiterlijk schuilt een duistere persoonlijkheid.

We hebben ook de 10 beste Netflix-films voor je uitgekozen en de 10 beste Netflix-series. Netflix verwijdert ook wekelijks titels, zie hier welke je nog gauw kan kijken!