Virgin River seizoen 2

De Top 10 Netflix bestaat uit de populairste films en series van de streamingdienst. Regelmatig wordt de lijst geüpdatet. Wij vertellen je waarom je deze films en series niet wil missen!

10. Instant Family

Film

Pete en Ellie Wagner (Mark Wahlberg en Rose Byrne) willen een kind adopteren. Ze ontmoeten Lizzy (Isabela Moner), een rebelse tiener die ook een broertje en zusje heeft. De nieuwe ouders doen er alles aan om de perfecte adoptievader en adoptiemoeder te zijn voor de drie kinderen, maar dat blijkt moeilijker dan gedacht.

 

9. Midnight at the Magnolia

Film

Radiopresentatoren Maggie en Jack zijn al jaren goede vrienden die samen een lokale radioshow hosten. Als er interesse wordt getoond om het station landelijk te gaan uitzenden, is het belangrijk om veel luisteraars te winnen. Daarom bedenkt Jack om te doen alsof hij en Maggie een relatie hebben, aangezien de twee net zijn gedumpt. Het toneelstukje verandert al snel in meer…

 

8. Undercover

Serie

Het Seizoen 2 van de Vlaams-Nederlandse misdaadserie Undercover staat in z’n geheel op Netflix! Dit seizoen volgen we hoe Tom Waes' undercoveragent weer infiltreert, nu in een manege in plaats van een Brabo-camping, terwijl Frank Lammers' drugsbaron Ferry vanuit de bak opereert.

Article continues after the ad
 

7. Star Trek: Discovery

Serie

In het derde seizoen van Star Trek: Discovery vliegt de bemanning door een tijdportaal waardoor ze 1000 jaar in de toekomst reizen. In dit nieuwe tijdperk is alle technologie supergeavanceerd maar heerst er ook weer chaos in de ruimte. Want waar is Starfleet gebleven?

Check hier hoe hoog Star Trek: Discovery staat op onze ranking van de beste Star Trek-series.

 

6. The Beast

Film

Deze Italiaanse actiefilm draait om Leonida Riva, een sombere eenzame oorlogsveteraan. Door zijn werk is niet iedereen in zijn familie close met hem. Zijn oudste zoon, Mattia, heeft hem nooit vergeven dat hij zo bezig is met zijn eigen probelem, terwijl zijn dochter, Teresa, onvoorwaardelijk van hem houdt. Een tragische gebeurtenis zorgt ervoor dat hij zijn leven moet omgooien.

5. Mosul

Film

Russo Brothers Joe en Anthony (regisseurs van vele Marvel-films) hebben exclusief voor Netflix deze nieuwe oorlogsfilm geschoten. Tussen 2014 en 2017 bezette ISIS de Iraakse stad Mosul. Een lokale politie-eenheid uit de stad vecht om de Iraakse stad te bevrijden van de duizenden ISIS-militanten.

 

4. The Queen's Gambit

Serie

Beth Harmon (Anya Taylor-Joy) lijkt een meisje dat zó doorsnee is dat het bijna pijn doet. Dit verandert als de directeur van haar weeshuis haar leert schaken. Beth is een natuurtalent, maar als ze op serieus niveau wil spelen moet ze álles geven… Ze vlucht in de alcohol en verdovingsmiddelen, terwijl ze om probeert te gaan met de enorme druk.

 

3. The Christmas Chronicles 2

Film

Twee jaar na het eerste deel van The Christmas Chronicles zijn geliefden Kurt Russell en Goldie Hawn terug als Mrs en Mr. Claus. In dit verhaal is de cynische puber Kate ongelukkig: tegen haar zin in moet ze de feestdagen doorbrengen met haar moeder, diens nieuwe vriend en zijn gezin. Wanneer er plotseling een schurk opduikt die dreigt de Noordpool te verwoesten, moeten Kate en Jack net als in het eerste deel samen met de kerstman het kerstfeest redden.

Je leest onze recensie over de tweede film hier.

 

2. The Crown

Serie

In het vierde seizoen van de historische dramaserie zetten enkele Britse acteerkanonnen weer hun beste beentje voor. Olivia Colman is terug als koningin Elizabeth en wordt opnieuw bijgestaan door Tobias Menzies (prins Philips), Helena Bonham Carter (prinses Margaret) en Josh O'Connor (prins Charles). Dit sterke seizoen introduceert ook enkele nieuwe gezichten: Emma Corrin speelt prinses

Dit zijn de zeven dingen die je moet weten voor je aan het vierde seizoen begint.

 

1. Virgin River

Serie

In de laatste aflevering van seizoen 1 pakte verpleeg- en verloskundige Melinda Monroe (Alexandra Breckenridge) haar spullen. Gelukkig keert ze in seizoen 2 gewoon weer terug, net als veteraan Jack (Martin Henderson). De twee ontwikkelen steeds meer gevoelens voor elkaar, maar Jack verwacht een kind met Charmaine! Het tweede seizoen staat nu op Netflix!


We hebben ook de 10 beste Netflix-films voor je uitgekozen en de 10 beste Netflix-series. Netflix verwijdert ook wekelijks titels, zie hier welke je nog gauw kan kijken