Netflix Shadow and Bone

De Top 10 Netflix bestaat uit de populairste films en series van de streamingdienst. Regelmatig wordt de lijst geüpdatet. Wij vertellen je waarom je deze films en series niet wil missen!

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de laatste kijktips? Luister dan onze wekelijkse podcast: Bankplakkers! Overal te luisteren, zoals op Spotify en Apple podcasts.

 

10. Sniper: Assassin’s End

Film

Een militair van de speciale eenheden krijgt een moord in de schoenen geschoven. Hij vraagt zijn vader, een legendarische sluipschutter, te helpen om de dader te vinden. Voor meer explosies bekijk ook onze Top 25 beste actiefilms ooit

Article continues after the ad

 

9. Fatma

Serie

Na een tragische gebeurtenis verandert een onopvallende schoonmaakster in een seriemoordenaar en neemt wraak op oud leed, terwijl ze haar vermiste man zoekt.

 

8. Gek van Geluk

Film

Lena schrijft liefdesliedjes maar heeft geen inspiratie meer om te schrijven. Een vriendin van haar huurt een acteur in om haar het hof te maken, maar al gauw beseft ze dat ze een foutje gemaakt heeft. Lena valt namelijk als een blok voor hem maar is de liefde echt? Bekijk ook onze Top 25 beste Nederlandse romcoms voor nog veel meer filmavondjes!

 

7. Shazam

Film

Wanneer een pleegjongen met een goed hart verschijnt, krijgt hij de magische krachten om in een superheld te veranderen. Die heeft hij nodig want een superschurk wil namelijk de krachten stelen van hem.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

 

6. El Inocente

Serie

Een man belandt in een zwart gat vol intriges nadat hij per ongeluk iemand doodt. Juist als hij liefde en vrijheid vindt, brengt een telefoontje de nachtmerrie terug. Lees hier alles over het aankomende seizoen van die andere spannende Spaanse serie, La Casa de Papel.

 

5. The Mitchells vs The Machines

Film

Een robotapocalyps maakte een einde aan hun reis. Nu is het aan de Mitchells – een dysfunctioneel gezin – om de mensheid te redden van een kwaadaardige smartphone en haar robotleger. Lees hier onze recensie van The Mitchells vs The Machines.

 

4. Suicide Squad

Film

De Amerikaanse overheid gebruikt stiekem ’s werelds gevaarlijkste superschurken om een zelfmoordmissie te volbrengen. In ruil voor verlaging van hun torenhoge straf, proberen ze het einde van de wereld tegen te houden. Met onder andere Will Smith als Deadshot en Margot Robbie als Harley Quinn.

 

3.Things heard and seen

Film

Een jonge vrouw ontdekt dat zowel haar man als hun nieuwe huis sinistere geheimen herbergen, nadat ze Manhattan hebben verlaten voor het leven in een kleine stad. Met Amanda Seyfried en James Norton in de hoofdrollen.

 

2. The Serpent

Miniserie

In de Jaren 70 is Zuidoost-Azië een populaire reisbestemming voor Europese hippies. Langzaam begint het op te vallen dat héél veel jonge toeristen plotseling verdwijnen tijdens hun ontdekkingsreis. De Nederlandse diplomaat Herman Knippenberg gaat op onderzoek uit en stuit op de gladde en geniepige seriemoordenaar Charles Sobhraj. Check hier onze recensie van The Serpent.

 

1. Shadow and Bone

Serie

Een dodelijke stofwolk splitst het koninkrijk Ravka in tweeën en het land is in gevaar. Dan ontdekt de jonge Alina Starkov dat ze bovennatuurlijke krachten heeft en daarmee zou ze wel eens de sleutel kunnen zijn om de duisternis te laten verdwijnen. Lees hier onze recensie van deze fascinerende fantasy-serie.

 

Na het kijken van The Mitchells vs The Machines zin in meer animatie? Check hier de 25 beste animatiefilms ooit. Ben je meer van de fantasyseries zoals Shadow and Bone? Hier vind je de 10 beste fantasyseries ooit.