Behind Her Eyes

De Top 10 Netflix bestaat uit de populairste films en series van de streamingdienst. Regelmatig wordt de lijst geüpdatet. Wij vertellen je waarom je deze films en series niet wil missen!

10. Bridgerton

Serie

De Britse adel krijgt in deze Netflix-show de schrik van hun leven als de mysterieuze Lady Whistledown een nieuwsbrief maakt. Hierin komt het ene naar het andere schandaal naar buiten.

Het kostuumdrama dat wel wat weg heeft van Gossip Girl, is enorm populair. Wij vonden het ook een heerlijke guilty pleasure. En, zit Patty Brard nou in de serie?

9. Lupin

Serie

In de Franse serie Lupin probeert de charmante dief, Assane Diop (Omar Sy), 25 jaar na zijn vaders dood wraak te nemen op een steenrijke familie. Hij raakt geïnspireerd door Arsène Lupin, een fictieve dief uit het gelijknamige boek. Je leest onze recensie over Lupin hier!

Article continues after the ad

8. Capitani

Serie

Netflix lijkt geen genoeg te krijgen van Europese misdaadseries. Deze nieuwe aanwinst van de streamingdienst speelt zich af in Luxemburg. In het kleine ‘ons kent ons’-dorpje heeft iedereen geheimen voor elkaar. Dan wordt een vijftienjarig meisje gevonden. Inspecteur Luc Capitani onderzoekt deze mysterieuze dood.

7. Alles is zoals het zou moeten zijn

Film

Iris (Barbara Sloessen) is bevallen van haar eerste kind, maar meteen na de geboorte vertelt haar vriend Pieter (Jelle de Jong) dat hij het kind nooit heeft gewild. Iris krijgt het moeilijk, maar haar twee beste vriendinnen slepen haar het jaar door en ze vindt zelfs ware liefde.

6. Firefly Lane

Serie

In Firefly Lane volgen we de bijzondere vriendschap tussen Tully (Katherine Heigl) en Kate (Sarah Chalke) door de jaren heen. Ze steunen elkaar door dik en dun. Wij vonden het verhaal over twee hartsvriendinnen niet heel bijzonder, maar de manier waarop het wordt verteld is erg goed. Hier lees je onze recensie

We bespreken de serie ook in onze podcast. Check hier de aflevering!

5. Homeland

Serie

Het achtste en daarmee laatste seizoen van Homeland staat eindelijk op Netflix. Deze politieke thrillerserie vertelt het verhaal van Carrie Mathison (Claire Danes) die worstelt met haar mentale gezondheid en familieproblemen. Tegelijkertijd leidt ze de strijd tegen terrorisme. In dit laatste deel zien we hoe het met haar afloopt.

4. Tribes of Europa

Serie

Deze duistere dramaserie is de nieuwste aanwinst van Netflix. Verschillende tribes hebben de val van Europa overleefd. De groepen leven nu in het jaar 2074 en er dreigt een oorlog uit te breken. Twee broers en een zus worden van hun vreedzame Origine tribe gescheiden. Ze zullen hun eigen weg moeten vinden in het post apocalyptische Europa.

 

3. New Amsterdam

Serie

Max Goodwin (Ryan Eggold) begint zijn baan in het oude en verwaarloosde New Amsterdam ziekenhuis. De nieuwe directeur wil het medische wereldje in de Verenigde Staten veranderen. Hij overtreedt allerlei regels om zijn patiënten de beste hulp te geven. In dit ziekenhuisdrama zie je of het Max gaat lukken om New Amsterdam weer op de kaart te zetten.

2. Outlander

Serie

We hebben er even op moeten wachten, maar vorige week kwam het langverwachte vijfde seizoen van Outlander naar Netflix. Eindelijk zijn we herenigd met Jamie en Claire. Maar ze krijgen het nog best moeilijk dit seizoen. De Frasers moeten vechten voor hun veiligheid.

1. Behind Her Eyes

Serie

Alleenstaande moeder Louise ontmoet tijdens het uitgaan de knappe David. De volgende dag ontdekt ze dat hij haar nieuwe baas is. Om het nog wat ingewikkelder te maken, ontmoet ze zijn vrouw Adele. Louise raakt betrokken in hun levens en ontdekt dat dit perfecte stel een duister geheim heeft. Deze fascinerende thrillerserie mag je zeker niet missen, want wij denken dat hier nog lang over nagepraat wordt

Het is niet gek dat de Top 10 lijst voornamelijk uit series bestaat, want de streamingdienst doet het goed op dit gebied. Naast deze toppers – no pun intended - hebben we ook de beste series van Netflix op een rijtje gezet.