Too Hot To Handle, reünie

De sterren van de realityshow Too Hot To Handle komen deze week virtueel samen om te praten over de show. De reünie is vanaf aanstaande vrijdag al te streamen via Netflix.

Article continues after the ad

Dat meldt kandidaat Harry zojuist op Instagram. De special, getiteld Extra Hot: The Reunion, belooft "nieuwe updates en een reeks van pittige spelletjes". 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

We will all be @destheray’s face when Extra Hot: The Reunion arrives on Friday 8th May

Een bericht gedeeld door Too Hot To Handle (@toohotnetflix) op

Het concept

Too Hot To Handle stuurde tien internationale kandidaten naar een resort, maar verbood ze om seks of ander lichamelijk contact met elkaar te hebben. Elke keer dat er een seksuele daad werd gepleegd, liet een robotachtige huismoeder genaamd Lana weten hoeveel het de kandidaten kostten. De overgebleven kandidaten mochten de restanten van de oorspronkelijke 100.000 dollar aan het einde van de show met elkaar verdelen. Lees er hier meer over.

Recensie

Wij beschreven de show als "trash tv dat een vaag statement wil maken over betekenisloze seks en gered wordt door de sympathieke deelnemers en hilarische voice-over", maar ook wij kunnen natuurlijk niet wachten om te zien hoe het nu met de kandidaten gaat.

Too Hot To Handle staat op Netflix. De reünie volgt aanstaande vrijdag al!