Tony Junior

Het hoge woord ging er vorige week uit: dj Tony Junior wordt de nieuwe vrijgezel in Videoland-serie De Bachelor. In een interview met AD blikt hij vooruit op het liefdesavontuur.

Tony vertelt dat RTL Boulevard hem vorig jaar in een post over de nieuwe Bachelor tagde. In eerste instantie vond hij het grappig, maar even later ging hij toch in gesprek met de zender. En we weten inmiddels hoe dat afliep. “Het lijkt me een waanzinnig avontuur en een mooi verhaal voor over vijftig jaar.”

‘Ik ben maar een computernerd’

Tony voelde zich vereerd toen RTL hem voor het programma vroeg. Hij is niet iemand die graag met zijn hoofd op de buis wil. “Ik ben eigenlijk maar een computernerd.” Toch komen zulke dingen altijd op zijn pad. Zo schitterde hij in 2018 in Expeditie Robinson waar hij rare streken uithaalde

Article continues after the ad

Stijlvol & romantisch

Tony is ook gevraagd voor de meer trashy programma’s zoals Temptation Island, Ex on the Beachwaarvan het nieuwe seizoen bijna van start gaat – en Love Island. Daar zei hij nee tegen, want die liggen hem niet. De Bachelor vindt hij juist heel stijlvol, mooi en romantisch. Lekker classy dus! Hij krijgt dan ook bijna alleen maar leuke reacties. “Mijn ouders zijn supertrots, mijn vrienden lachen zich rot. Ik vind het een eer.

Beste maatje

In het realityprogramma hoopt Tony zijn beste maatje te vinden. Hij wil een ‘leuke, goede, lieve vrouw’ met wie hij graag kindjes krijgt. “Ik kom langzaam op de leeftijd dat ik daaraan ga denken.” Ze moet ambitieus zijn en sowieso in Utrecht willen wonen. “Ik zou Utrecht niet verlaten voor een vrouw. Ik wil nooit verder dan twintig minuten van de binnenstad met een Vespa.

Voorbereidingen

Hij mag niet vertellen wanneer de opnames precies plaatsvinden, maar de voorbereidingen zijn in volle gang. “Ik noem mezelf altijd gekscherend spaghettiman, dus ik ben lekker aan het trainen.” Ook is Tony nog op zoek naar zo’n zestien maatpakken, want bij De Bachelor moet je natuurlijk wel goed voor de dag komen. De Utrechter vindt het een superspannend avontuur, maar voor shows gaan de zenuwen ook altijd weer weg als hij op het podium staat. Dat komt dus helemaal goed, Tony!

De releasedatum voor De Bachelor is helaas nog niet bekend.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: