In Azië doen mensen dingen vaak nét een beetje anders. Er wordt natuurlijk gegeten met stokjes, maar ook talentenjachten zijn een beetje… afwijkend. Onder dit extreem blije eenhoornmasker zit één van de bekendste acteurs van dit moment!

Article continues after the ad

De ‘zanger’ is een speciale gast in de Zuid-Koreaanse muziekshow King Of Masked Singers. Niemand heeft een idee wie Tomorrow, de gevoelige ballad uit Annie zingt, totdat hij zijn masker afzet.

Ryan Reynolds! Hoe kan het ook anders? Er gebeurt... heel veel in deze video’s. Het publiek is totaal verrast, en de antwoorden van Reynolds op publieksvragen zijn ook van de pot gerukt. Het belangrijkste is misschien nog wel: waarom hebben we in Nederland niet een programma als dit?

In King Of Masked Singers strijden meerdere zangers en zangeressen om de winst, die wordt bepaald door het publiek. Zodra een kandidaat wordt uitgeschakeld, moet het (bizarre) masker af, en wordt zijn/haar identiteit bekend. Degene die aan het eind van het seizoen de meeste aflevering won is de kampioen!

King Of Wat?

Opvallend zijn de artiestennamen en… bijzondere kostuums. Wat te denken van ‘Follow Me Samurai Admiral Kim’, ‘Sexy Vocal Cricket’ en ‘Take My Sword! Romantic Assassin’?

Reynolds was natuurlijk in Zuid-Korea om Deadpool 2 te promoten. De campagne is al net zo bizar als de geflipte superheld zelf! Als hij niet schildert, danst hij wel met Céline Dion, beledigt hij het Nederlands voetbalelftal óf loopt hij The Avengers te klieren!

Deadpool 2 verschijnt op 17 mei in de bioscoop. Naast Reynolds zijn er hoofdrollen voor Josh Brolin, als de tijdreizende cyborg Cable, Zazie Beets, als de superlucky Domino.