Tom Holland in Spider-Man: Far From Home

De opnames van Spider-Man 3 zijn al een tijdje bezig en de geruchtenmolen draait op volle toeren. Tom Holland geeft een klein tipje van de sluier over het Far From Home-vervolg: De film heeft een van de meeste indrukwekkende gevechten die hij ooit heeft gezien!

De acteur staat erom bekend dat hij soms nét iets te veel prijsgeeft over een film. Zo verklapte ‘Spoiler-Man’ bij Graham Norton per ongeluk het einde van Avengers: Endgame. Maar nu lijkt hij genoeg geheimen te bewaren, want Tom is super voorzichtig als hij over Spider-Man 3 praat. Toch heeft hij geen moeite met de film op te hypen.

‘Blown away’

In een interview met Collider vertelde Tom Holland dat hij een edit van een vechtscène heeft gezien waar ze nu al een maand aan werken. Ondanks dat het nog niet af is, vindt Tom het nu al het beste superheldengevecht dat hij ooit heeft gezien.

Article continues after the ad

It’s easily the most impressive fight scene I’ve ever seen in a superhero movie. I was blown away by it. From the work that the stunt boys have done, to the work that some of the actors and myself have done on set, it’s just been incredible and I’m really, really excited for people to see it.

Nieuwe titel bekend?!

Inmiddels is ook de nieuwe titel van het vervolg bekend en hij heet … Spider-Man 3: Phone Home, Home Wrecker of Home Slice. Hè? Het lijkt erop dat de cast-leden aan het teasen zijn, want meerdere acteurs deelden via Instagram een andere titel (en officiële stills uit de film!).

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacob Batalon (@lifeisaloha)

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Hopelijk wordt de echte titel snel bekend, want nu we wat beelden uit de film hebben gezien kunnen we niet wachten op Spider-Man 3! De film staat gepland voor 17 december 2021.