Tom Holland

Marvels aankomende geanimeerde Disney+-serie What If? krijgt mogelijk een aflevering die draait om Peter Parker (Tom Holland). Wat als hij Hawkeye werd in plaats van Jeremy Renners Clint Barton?

Article continues after the ad

Volgens Comicbookmovie telt What If? 23 aflevering. Elke episode laat een alternatief MCU-verhaal zien. Zoals: wat als Peggy Carter (Hayley Atwell) het super-soldier serum kreeg in plaats van Steve Rogers (Chris Evans)? Naar verluidt spreken de MCU-acteurs achter de personages ook echt de stemmen in. Mogelijk krijgen we hieronder een eerste beeld van Tom Hollands aflevering!


Hawkeye

Het beeld is afkomstig uit de Marvel Studios: Expanding the Universe-film op Disney+. Tot nu toe is overigens niet bevestigd dat het hier echt gaat om Tom Hollands Peter Parker. Het kan ook gewoon een geanimeerde Jeremy Renner zijn. Toch klink het idee op zich niet heel gek. Zo weten we al dat andere afleveringen gaan draaien om, bijvoorbeeld, T'Challa (Chadwick Boseman) die als kindje werd geadopteerd door Yondu, in plaats van Star-Lord. Daarnaast komt er ook een aflevering waarin onze helden de wereld onveilig maken als zombies!

Uitgelekte beelden van What If?


What If?

What If? staat vooralsnog gepland voor 2021. Hiervoor krijgen we natuurlijk ook nog andere MCU-series op Disney+. Waarschijnlijk zijn Falcon and The Winter Soldier als eerste aan de beurt in augustus 2020. Daarna volgt Wandavision, in december. Toch is dit vanwege de coronacrisis nog niet honderd procent zeker. Op filmgebied is zoals je weet ook het een en ander veranderd. Zo verschoof een groot deel van Phase 4. Lees hier alles over de nieuwe releasedates!