Tom Holland in trailer Cherry 2021

Spider-Manacteur Tom Holland bundelt na twee Avengers-films opnieuw de krachten met de gebroeders Russo. Maar Cherry wordt beslist geen gladde superheldenfilm!

Grimmige misdaadfilm

Twee jaar geleden shockeerde Tom Holland zijn fans door op Instagram te poseren met een kortgeschoren koppie. De nieuwe look had hij te danken aan Cherry, een grimmige misdaadfilm met de Marvel-acteur in de hoofdrol. Holland speelt hierin een getraumatiseerde legerarts die verslaafd raakt aan de drugs. Om zijn verslaving te bekostigen, besluit hij een reeks bankovervallen te plegen…
 


Brutale Bankovervaller

In januari verscheen al een eerste teaser van Cherry, maar nu staat ook de eerste trailer online! Hierin zien we Tom Holland achtereenvolgens als verliefde twintiger, soldaat aan het front en ten slotte als brutale bankovervaller. “Je krijgt een voorproefje van de geweldige rol in deze film en zijn veelzijdigheid als acteur”, vertelt regisseur Joe Russo (Avengers: Endgame) tegen Entertainment Weekly. “Je ziet hem echt veranderen van tieneracteur naar volwassen acteur.”

Article continues after the ad

 


Spider-Man 3

Gelukkig is Cherry niet de enige film waarin Tom Holland zijn talenten kan laten zien. Hij speelt ook de hoofdrol in de langverwachte gameverfilming Uncharted en in de bizarre sciencefictionfilm Chaos Walking. Gelukkig is hij zijn Marvel-roots niet helemaal vergeten: eind dit jaar kruipt Tom Holland opnieuw in het kostuum van onze favoriete muurkruiper in Spider-Man 3!

Cherry is vanaf 12 maart te zien op Apple TV+.