Tom Holland in Chaos Walking 2021

Volgend jaar gaat Chaos Walking in première. Bekijk nu alvast de trippy trailer van deze gloednieuwe sciencefictionfilm!

Bizarre planeet

Chaos Walking speelt zich af op een planeet die louter bewoond door mannen… totdat Viola (Daisy Ridley) strandt op de bizarre planeet. Zij wordt onder de hoede genomen van Todd (Tom Holland), die over mysterieuze krachten beschikt. En dat is maar goed ook, want het duo ontdekt al snel dat de komst van Viola op de mannenplaneet niet onopgemerkt is gebleven. En het feit dat iedereen elkaars gedachten kan lezen, maakt hun reis er niet makkelijker op!
 


Vlotte sciencefiction

Afgaande op de trailer, belooft Chaos Walking een vlotte sciencefictionfilm te worden vol actie en avontuur. Aan de cast zal het in ieder geval niet liggen. Naast Tom Holland (Spider-Man: Far from Home) en Daisy Ridley (Star Wars: The Rise of Skywalker), zal er ook een belangrijke rol zijn weggelegd voor Mads Mikkelsen. Je weet wel, ook wel niet bekend als Gellert Grindelwand uit Fantastic Beasts 3!

Article continues after the ad

Doug Liman

Ook achter de camera is genoeg talent aanwezig om nieuwsgierig te maken naar Chaos Walking. In de regiestoel zit namelijk niemand minder dan Doug Liman. Deze veelzijdige regisseur tekende onder meer voor actiehits als Edge of Tomorrow en The Bourne Identity. Je hoeft dus geen gedachten te kunnen lezen om te raden dat we nu al uitkijken naar deze eigenzinnige sciencefictionfilm.

Chaos Walking draait vanaf 4 februari in de bioscopen.