In de film mogen Peter Parker en Michelle slechts goede vrienden zijn, buiten de set om lijkt het er een stuk romantischer toe te gaan tussen dit tweetal!

Article continues after the ad

Volgens People.com was het al snel raak tussen de Tom Holland (20) en Zendaya (21). Naar verluidt waren de Homecoming-sterren al tijdens de opnames aan het daten geslagen. Een bron vertelt People.com: “Ze proberen het stil te houden, maar ze gaan samen op vakantie en proberen zoveel mogelijk tijd met elkaar door te brengen.” Een andere bron vult aan: “Ze zijn beiden superambitieus en proberen elkaar constant uit te dagen, maar belangrijker: ze delen hetzelfde gevoel voor humor en hebben de grootste lol samen.”

Advies

Tom Holland zei eerder over zijn tegenspeelster: “We zijn de beste vrienden. Ze is zo ongelooflijk geweldig. Ik maak me nog wel eens zorgen over het leven als beroemdheid, maar Zendaya heeft daar al veel ervaring mee. Ik kan haar altijd om advies vragen.”

Smoorverliefd

Overigens zouden Tom Holland en Zendaya niet de enigen zijn die als een blok voor elkaar vielen op de set van een Spider-Manfilm. Kirsten Dunst en Tobey Maguire raakten smoorverliefd tijdens de opnames van de Spider-Manfilm uit 2002 en Andrew Garfield vormde een stelletje met Emma Stone nadat ze samen hadden gespeeld in The Amazing Spider-Man!