Fotograaf
Still Graham Norton Show
Tom Holland en Zendaya

Spider-Man zijn valt niet mee! Wel eens nagedacht over hoe de superheld eigenlijk moet plassen? Of eten? Bij The Graham Norton Show doet Tom Holland er een boekje over open.

Geen rits

De promotiemachine van de nieuwe Spider-Man-film draait op volle toeren! Gisteravond zaten Tom Holland en Zendaya, zijn liefje in de film maar ook in het echte leven, bij Graham Norton om te vertellen over Spider-Man: No Way Home. Zo ging het onder andere over het pak van Spider-Man, want ondanks het verzoek van Tom om er een rits in te plaatsen, is dat niet gebeurd. Aan zijn collega-superheld Henry Cavill, die Superman speelt, vraagt Tom of hij wél een rits heeft. "Soort van. Geen conventionele, want dan zie je het", reageert Henry. 1-0 voor Superman!

 

Overgeven

Zendaya deelt nog een andere zorg die ze al langer heeft. "Als hij zou moeten overgeven, hoe moet dat? Hoe komt het eruit?". Als het even stil blijft, vervolgt ze: "Dit is een oprechte zorg. Soms word ik er een beetje bang en gestrest van!". En die angst is best terecht, als Tom vervolgens vertelt hoe hij moet drinken in het pak: "Er is een gat onder het oog en daar komt een slangetje doorheen. Dan kan ik in elk geval drinken zonder het pak uit te doen, want dat kost veel tijd." Van de foto die we vervolgens zien, worden wij eerlijk gezegd ook wel een beetje misselijk!

Article continues after the ad

 

Zou dit de reden zijn waarom Tom twijfelt of hij Spider-Man nog wel wil spelen? Als het aan Sony zelf ligt, zijn we in elk geval nog lang niet van Tom af!

Vooralsnog zou Spider-Man: No Way Home op 16 december in de Nederlandse bioscopen moeten verschijnen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.