Spider-Man acteur Tom Holland is niet alleen op het witte doek een superheld. In deze hartverwarmende video gaat hij als Spidey op bezoek bij de jonge patiëntjes van een kinderziekenhuis in Los Angeles.

More content below the advertising

Ontroerend

Als Tom Holland niet op de set staat van grote Marvel-blockbusters, gaat hij in vol ornaat op bezoek bij verschillende kinderziekenhuizen door heel Amerika. Op internet zijn verschillende filmpjes te vinden waarin hij als Spidey de jonge patiëntjes een hart onder de riem steekt. Onlangs ging hij langs bij het Children Hospital Los Angeles en ook daarvan verscheen een ontroerende video op YouTube.

Salto

In de video is te zien hoe Holland als Spider-Man zijn ware identiteit onthult aan de kinderen. Het hoogtepunt is wanneer is Spidey zich voorstelt aan een iets ouder meisje op de afdeling: “Oh, you’re really cute”, reageert ze aangenaam verrast. Maar daar blijft het niet bij: Spider-Man zou Spider-Man niet zijn als hij niet nog even wat halsbrekende toeren uithaalde. Zo zien we de ster uit Spider-Man: Homecoming een salto maken in de gang. Daarmee bewijst Holland niet alleen de mentaliteit van een superheld te hebben, maar ook de moves!

Spider-Man: Homecoming draait vanaf 6 juli in de bioscopen!

More content below the advertising

Hugh Jackman en Sir Patrick Stewart zijn samen in het Guinness Book of Records opgenomen als de acteurs die het langst Marvel-personages hebben gespeeld. Jackman's Wolverine en Stewart's Professor Xavier doken in zomer 2000 voor het eerst op in de eerste X-Men, en waren in maart 2017 voor het laatst te zien in het juichend ontvangen Logan. Daarmee zit er voor beide X-Men-sterren 16 jaar en 228 dagen tussen hun eerste en laatste optreden, vooralsnog een record.

More content below the advertising

 

Grote droom

De uitreiking vond plaats in de Britse ontbijtshow This Morning, waar presentatrice Alison Hammond een interview deed met Jackman naar aanleiding van zijn aankomende concerttournee, die hem in mei ook naar de Ziggo Dome brengt. De Australische alleskunner vertelde aan Hammond dat het vroeger zijn grote droom was om in het Guinness Book of Records te komen. Hierop verraste de presentatrice hem met de mededeling dat hij in de nieuwste editie van het boek opgenomen is. Een videoboodschap van een trotse Sir Patrick Stewart maakte het feest compleet.

 

Opgezette PR-Stunt

Het lijkt allemaal wel erg op een opgezette PR-stunt voor Hugh's concerttour, zeker aangezien Logan al twee jaar oud is en dit record ook in de vorige editie mee had gekund. En natuurlijk is professor Xavier in die 16 jaar ook drie keer door James McAvoy gespeeld. Maar dat maakt het niet minder tof om te zien hoe deze twee goed bevriende sterren zoveel plezier beleven aan hun record. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat dit goede motivatie is voor Jackman om toch op zijn besluit terug te komen om nooit meer Wolverine te spelen.

De trailers voor Secret Life of Pets 2 blijven maar komen! We zijn al bijna de tel kwijt, maar een kijkje in onze database leert ons dat het hier om alweer om tenminste de vijfde trailer voor deze geheide zomerhit gaat. En in deze trailer maken we kennis met waakhond Rooster, wiens stem wordt ingesproken door niemand minder dan Harrison Ford!

More content below the advertising

 

Animatiedebuut voor Hollywood-zwaargewicht

Ook al is het Hollywood-acteurs al jarenlang gebruikelijk om bij te schnabbelen met het inspreken van personages in animatiefilms, toch is dit voor de 76-jarige superster de eerste keer dat hij zijn stem leent aan een animatiefilm.

 

Rooster is de waakhond op een boerderij waar Max en Duke (die we nog kennen uit het eerste deel) terecht komen. Hun verhaallijn staat dus waarschijnlijk los van het avontuur van Snowball, het hilarische konijntje dat door Kevin Hart ingesproken wordt. Zijn trailers blijven de leukste tot nu toe.

The Secret Life of Pets 2 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.