Tom en Harry Holland

Aww, wat lief! Spider-Man-acteur Tom Holland is even herenigd met een van zijn broers, Harry, die blijkbaar ook een rolletje speelt in het derde deel van Marvels superheldenreeks.

Article continues after the ad

Iedereen en zijn moeder schijnen rollen te spelen in Spider-Man 3 - van Charlie Cox' Daredevil tot de terugkeer van veel oud-Spidey-acteurs - dus Harry Holland kon er ook zeker nog wel bij! Tom deelde gisteren een foto van hem en Harry en schrijft erbij dat hij zojuist zijn carrièrehoogtepunt beleefde. Wow.


'You better buckle up!'

"Today was easily one of the highlights of my career", aldus Tom, die zegt dat ons iets grandioos te wachten staat. "For those of you that were there, you know what I’m talking about and for those of you that weren’t, you better buckle up!!!" Harry was eerder al gespot op uitgelekte setfoto's. Het lijkt erop dat hij een kleine cameo heeft als een boef die in Spideys web belandt.

Holland-broers

De Holland-broertjes, ze zijn met zijn vieren, naast Tom en Harry ook Sam en Paddy, zijn echte Insta-fenomenen. Menig influencer zal jaloers kijken naar het aantal volgers dat de Hollandjes hebben, maar ze zetten al die fame in voor de goede zaak. Ze runnen The Brothers Trust, opgezet door hun ouders Nikki and Dom Holland. Dit is een soort goededoelenorganisatie die kleine non-profits in de spotlights zet.Spider-Man 3

Even terug naar Tom! We weten helaas niet zeker waar hij op doelt met zijn "carrièrehoogtepunt". Is het dat hij een scène mocht spelen met zijn broer, of is er meer aan de hand? Volgens hardnekkige geruchten duikt Spider-Man 3 vol in de Marvel-multiverse en gaat deze versie van Peter Parker andere Peters ontmoeten. En dat is waar oud-Spidey-acteurs Tobey Maguire en Andrew Garfield in beeld komen. Dat zou natuurlijk ook zomaar dat hoogtepunt kunnen zijn!

De opnames van Spider-Man 3 zijn in volle gang. De film gaat als het goed is op 17 december in première.