De Toy Story 4 speelgoedtrein dendert door richting de releasedatum van 26 juni. Gisteren heeft Tom Hanks ook zijn laatste zin voor hoofdrolspeler Woody ingesproken. De cowboypop wordt al sinds de eerste film ingesproken door de populaire acteur, al is numero 4 hoogstwaarschijnlijk de laatste keer dat we op avontuur gaan met Woody en z’n vrienden.

Uiteraard heeft Hanks een foto gemaakt van deze historische gebeurtenis en op Twitter geknald. De hele crew mocht met hem mee op de foto.

Article continues after the ad

Nieuw avontuur met nieuw speelgoed

De tekst verwijst naar Woody maar ook Buzz Lightyear die natuurlijk niet mag ontbreken. Sowieso komen meer oude bekenden terug want Bo Peep hebben we van de week al gezien in een promo. Ook passeren nieuwe speeltjes de revue en verlenen Keegan-Michael Key, Jordan Peele, Patricia Arquette en Keanu Reeves hun stemmen.

Het blijft nog onbekend welk avontuur de speelgoedfiguurtjes precies aangaan, maar de verwachtingen zijn hooggespannen. Zeker na het hartverwarmende einde van Toy Story 3 dat ons absoluut, zeker weten, 100 procent niet aan het huilen bracht. We ontkennen alles!