Robert ten Brink mag wel oppassen voor zijn baan. Op een boekenfestival in Texas ontpopte Oscar-winnaar Tom Hanks zich tot een ware Cupido!

Article continues after the ad

Smoorverliefd

Tom Hanks was te gast op een boekenfestival om zijn verhalenbundel Uncommon Type: Some Stories te promoten. Tijdens een Q&A kreeg hij een bijzonder verzoek vanuit de zaal. De smoorverliefde Ryan had de acteur gevraagd of hij namens hem zijn vriendin Nikki ten huwelijk wilde vragen. Gelukkig was de Oscar-winnaar niet te beroerd om zijn fans een handje te helpen in de liefde!

Idool

De acteur had het bijzondere verzoek tot het laatst bewaard: “Deze is van Ryan voor Nikki Young: Nikki, wil je met me trouwen?” Nadat de beduusde Nikki haar ja-woord had gegeven, werden de kersverse verloofden op het podium uitgenodigd door Hanks. Als kers op de taart mochten de tortelduifjes ook nog op de foto met hun grote idool. Het festival deelde het kiekje op Twitter: “Een verrassingsaanzoek met hulp van Tom Hanks tijdens zijn Q&A”, schreef het Texas Book Festival daarbij. "Felicitaties voor het gelukkige stel."

Gastrol

Dit was trouwens niet de eerste keer dat Hanks zijn verliefde fans verraste. Vorig jaar speelde de Oscar-winnaar nog een onverwachte gastrol in de huwelijksfoto's van een ander koppel!