Tom Cruise

Dat Tom Cruise geloofde in scientology was al lang bekend, maar volgens actrice Leah Remini is het veel heftiger dan we ooit dachten. Hij begint volgens de actrice steeds meer te lijken op de leider van de Scientology-kerk, David Miscavige. 

'Geen goed persoon'

Leah Remini, die zelf een oud-scientology aanhanger is, maakt een tv-programma over de groep: ‘Scientology and the Aftermath’. Volgens haar is Tom absoluut geen goed persoon. "Ik denk dat mensen hun oogkleppen eens moeten afzetten wat betreft Tom Cruise. Hij manipuleert zijn imago al jarenlang, door te doen alsof hij een prima vent is. Ik geloofde ook heel lang dat hij een ontzettend aardig en goed persoon was, maar dat is absoluut niet zo", vertelt ze aan US Weekly. Ze heeft het wel vaker over haar oud-geloof en Tom Cruise gehad:

 

Scientology bij 80% van de wereldbevolking

Ze geeft aan dat Tom een missie heeft. "Cruise is ervan overtuigd dat alles wat Miscavige verkondigt waar is en heeft er zijn missie van gemaakt om de scientology gedachte 'ruim de wereld op' in stelling te brengen. Dat houdt in dat 80 procent van de wereldbevolking zich tot scientology zou moeten wenden." 

Article continues after the ad

Scientology bij celebrities

Tom is niet de enige celebrity die aanhanger is van het geloof. We zochten eerder uit welke andere acteurs etc trouwe volgelingen waren. Dat zijn er toch verrassend veel! Zelfs over Will en Jaden Smith gingen de geruchten rond. Die werden overigens ook aangewakkerd door Leah Remini, die erna terugkwam op haar uitspraken. 

De ruimte in

Even wat luchtigers: Tom moet voor zijn nieuwe film de ruimte in! Met alles wat daarbij hoort. Dat betekent ook dat hij moet leren poepen in de ruimte. Dat is blijkbaar moeilijk...