Vorige week stond er plotseling géén nieuwe Riverdale op Netflix maar vandaag krijgen we wél een nieuwe aflevering. Een hele speciale! De show duikt namelijk in het verleden van Fred, Alice, Penelope, Hermione en FP.

De acteurs van onze faves Betty, Jughead, Archie, Veronica, Josie én Cheryl spelen dit keer namelijk hun eigen ouders. Het is een ode aan de 80's-klassieker The Breakfast Club; deze aflevering heet dan ook The Midnight Club. Dit is niet voor het eerst dat we een heerlijke special krijgen: de cast speelde ook al eens de musical-versie van Stephen Kings Carrie
 


Creepy

Momenteel zit Riverdale in een nogal duistere vibe met het satanische bordspel Griffins and Gargoyles en de mysterieuze Gargoyle King, die al meerdere doden opeisten. We duiken in het verleden omdat de ouders vroeger óók te maken kregen met dit duistere spel. 

Sabrina

Kijkers die deze creepy richting wel diggen, kunnen gerust beginnen aan de nieuwe Netflix-hit Chilling Adventures of Sabrina. De show, van dezelfde makers als Riverdale, is nog een tikkeltje extremer én speelt zich af in Greendale - het dorpje naast Riverdale. Het kan niet anders dat de shows langzaam toewerken naar een crossover-event en dat komt goed uit: Sabrina is al bezig met filmen voor seizoen 2!
 

Article continues after the adDeze Riverdale-aflevering verschijnt donderdagavond op Netflix.