Vorige week stond er plotseling géén nieuwe Riverdale op Netflix maar vandaag krijgen we wél een nieuwe aflevering. Een hele speciale! De show duikt namelijk in het verleden van Fred, Alice, Penelope, Hermione en FP.

De acteurs van onze faves Betty, Jughead, Archie, Veronica, Josie én Cheryl spelen dit keer namelijk hun eigen ouders. Het is een ode aan de 80's-klassieker The Breakfast Club; deze aflevering heet dan ook The Midnight Club. Dit is niet voor het eerst dat we een heerlijke special krijgen: de cast speelde ook al eens de musical-versie van Stephen Kings Carrie
 


Creepy

Momenteel zit Riverdale in een nogal duistere vibe met het satanische bordspel Griffins and Gargoyles en de mysterieuze Gargoyle King, die al meerdere doden opeisten. We duiken in het verleden omdat de ouders vroeger óók te maken kregen met dit duistere spel. 

Sabrina

Kijkers die deze creepy richting wel diggen, kunnen gerust beginnen aan de nieuwe Netflix-hit Chilling Adventures of Sabrina. De show, van dezelfde makers als Riverdale, is nog een tikkeltje extremer én speelt zich af in Greendale - het dorpje naast Riverdale. Het kan niet anders dat de shows langzaam toewerken naar een crossover-event en dat komt goed uit: Sabrina is al bezig met filmen voor seizoen 2!
 Deze Riverdale-aflevering verschijnt donderdagavond op Netflix.

Stop met zoeken! We hebben het ideale Kerstcadeau gevonden voor jou en je vriendengroep: De Friends-editie van Trivial Pursuit.

Heb jij alle 10 Friends-seizoenen meerdere keren gezien? Introduceer jij jezelf altijd met de Joey-catchphrase ‘How You Doin’?’ Deze Friends Trivial Pursuit-editie is alles wat je nodig voor de ultieme game night.

Test je kennis

Voor wie Trivial Pursuit niet kent: het is een kennisbordspel waarin je kaarten verzamelt. Die kaarten kun je verdienen door je vrienden helemaal belachelijk te maken met je diepgaande Friends-kennis. Het is na de Primark-Homeware Collection de volgende Friends-merchandise die we willen hebben. 

Koopje

De box met weetjes bevat maar liefst 600 vragen over de New Yorkse avonturen van Rachel, Monica, Joey, Chandler, Phoebe en Ross (die de politie achter zich aan heeft). Nog beter nieuws? De Friends Trivial Pursuit scoor je al voor 21 euro op Bol.com.

Dacht je na het zien van de laatste seconden van de nieuwste TWD-aflevering ook dat je opeens een walker hoorde praten? Comic-fans herkennen dit wtf-momentje meteen; we leggen het uit!

We wisten al een tijdje dat Ryan Hurst, Opie uit Sons of Anarchy, een belangrijke rol gaat spelen in seizoen 9 van The Walking Dead. Nu weten we iets meer (spoilers volgen) over zijn doorgedraaide groep van overlevers: The Whisperers. 

Wie de nieuwste TWD-aflevering al heeft gezien, ziet dat Rosita en Eugene zich aan het einde verschuilen voor een horde walkers. Pratende walkers. We horen ze zeggen: "Where are they?" en "They must be close. Don't let them get away". Wat is hier aan de hand?
 


 

Wie zijn The Whisperers?

Het gaat vrijwel zeker om The Whisperers, een groepje survivors dat zich aankleedt met zombie-huid. Hierdoor bewegen ze door walkers heen zonder dat die het doorhebben. The Whisperers gedragen zich ook nog eens enorm primitief en praten niet echt: ze fluisteren op dezelfde toon als het walker-gegrom...

Alpha en Beta

De grote roerganger van The Whisperers is een angstaanjagende en meedogenloze vrouw genaamd Alpha, gespeeld door Samantha Morton. Beta, de rol van Ryan Hurst, is haar volgzame 'hulpje' die al haar bevelen opvolgt. De comics bewezen al dat ze tot batshit dingen in staat zijn dus vermijd die als je geen serie-spoilers wil. 
 


Maggie

The Whisperers gaan The Walking Dead een nog enger tintje geven, zo vertelde regisseur Greg Nicotero ons eerder al. Na het vertrek van Rick én de plotselinge verdwijning van Maggie gaat TWD dus een héle andere richting op.