Wij kennen ze als Mike, Dustin, Lucas, Will, Max en de ijskoude Eleven, maar eigenlijk heten ze Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink en de vrolijke Millie Bobby Brown: de kids van Stranger Things. In een leuke Kerstpromotie voor het volgend jaar te verschijnen derde seizoen laat Netflix de tieners uit de gaafste scifi-serie v̶a̶n̶ ̶d̶e̶ ̶l̶a̶a̶t̶s̶t̶e̶ ̶j̶a̶r̶e̶n̶  ever kerstcadeaus voor superfans van over de hele wereld inpakken.  

 

Article continues after the ad

Ongestoord lol hebben

Ook al zijn de grappen die ze met elkaar maken soms wel erg flauw, het is leuk om te zien hoe deze kindsterren ook eens ongestoord jong zijn en lol hebben, in plaats van altijd maar gestresst de strijd aan te binden met Demagorgons uit andere dimensies. Dit zagen we al eerder toen de kids bij Jimmy Fallon te gast waren en ze er een lekker zooitje van maakten.
 

Ga je soms groeien van the Upside Down?

En zo te zien krijg je als tiener flinke groeistuipen als je een tijdje in de upside down hebt verkeerd, want wat is er met Noah Schnapp gebeurd? De acteur die Will Byers speelt lijkt sinds het afgelopen seizoen wel 20 centimeter gegroeid, en hij begint ook stevig de baard in de keel te krijgen. We zijn benieuwd of de kleine Will in seizoen 3 ook al zo boomlang is. Volgend jaar zomer zullen we het zien. Of misschien al eerder, want als de titels van alle afleveringen nu al bekend zijn, waarom zou Netflix ons dan nog zo lang laten wachten?