Amy Sherman-Palladino en Daniel Palladino willen alleen nieuwe afleveringen van de succesvolle serie Gilmore Girls maken "als het goed voelt". "Vorige keer zaten we met z'n allen bij elkaar aan een open bar. Zoiets stel ik me bij een volgende mogelijkheid ook voor."

Article continues after the ad

A Year in the Life

In november 2016 kreeg de serie, gemaakt van 2000 tot 2007, een vervolg in de vorm van Gilmore Girls: A Year in the life waarin moeder Lorelai en dochter Rory gevolgd werden ruim tien jaar verder. Hoewel steeds meer populaire series nieuwe afleveringen krijgen, was het geen vooropgezet plan om nieuwe afleveringen te maken. 

Open bar

"De enige reden waarom het de vorige keer gebeurde, was omdat we met z'n allen op een filmfestival waren en daar aan een open bar hingen en iedereen enthousiast was", aldus Sherman-Palladino in gesprek met The Hollywood Reporter. 

Netflix

De vier afleveringen waren in Nederland via Netflix te zien. Wanneer nieuwe afleveringen volgen is dus onduidelijk. "De meiden en wij moeten het eens zijn en er zin in hebben. Er staat nu nog niks op de planning, maar we staan er heus wel voor open als we ineens ideeën hebben."