NET5 kwam gisteren toch nog met een goedmaak-kerstcadeautje. Home Alone 2: Lost in New York ging in de herhaling, deze keer zónder een shitload aan reclames waar zoveel ophef over kwam, en scoorde alsnog 420.000 kijkers!
 

Article continues after the ad

Talpa TV moest met Kerst even flink aan de bak met damage control: kijkers pikten het niet dat Home Alone 2: Lost in New York op SBS6 dinsdagavond bruut werd onderbroken door een stortvloed aan reclames én Shownieuws en Hart van Nederland tussendoor. Zusterzender NET5 maakte het gisteren toch een beetje goed door Home Alone en Home Alone 2 vanaf 16.00 uur achter elkaar uit te zenden. 
 

En de kids dan?!

Even terug naar Eerste Kerstdag: vooral ouders reageerden woest. Hun kids vielen van de ellende in slaap (de film was pas rond middernacht afgelopen) en kregen in Hart van Nederland dingen te zien die ze eigenlijk helemaal niet wilden zien. Die haat kun je hieronder nog eens rustig teruglezen.
 

 

Alle Kerstfilms verzamelen!

De grote zenders gooide ons de afgelopen dagen zowat dood met Kerstfilms. En dat is maar goed ook. Kerst is niet compleet zonder de zoveelste keer The Wizard of Oz, The Sound of Music en natuurlijk Home Alone en Home Alone 2. Die laatste scoorde overigens nog best goed (hij werd dan ook twee keer uitgezonden). Kijk maar:
 

 

Nog meer Kerstfilms!

We kunnen het ons bijna niet meer voorstellen, maar als je nu, op ‘3e Kerstdag’, nog steeds trek hebt in een vleugje Kerst, raden we je aan om de allerbeste Kerstfilms ooit nog eens te checken. Op Netflix staan trouwens ook nog genoeg toffe Kerstfilms: dit zijn de 10 beste!